7/9/09

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟ 2-1

Με αποτυχία στέφθηκε το φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού στο Βόλο, αφού οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τον τοπικό Ολυμπιακό.
Μπορεί να υπήρχαν ένα σωρό απουσίες αφού έλειπαν οι διεθνείς αλλά τα περί 11άδας ανάγκης και λοιπές δικαιολογίες είναι παπαριές. Όταν στο βασικό σχήμα, με το οποίο παρέταξε την ομάδα απόψε ο Χενκ Τεν Κάτε, υπήρχαν μεταξύ άλλων οι Σισέ, Λέτο, Σαριέγκι, Χριστοδουλόπουλος, παίχτες δηλαδή με μεγάλη εμπειρία και ικανότητες, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τέτοιες ήττες.
Εικόνα δεν είχαμε για να βλέπαμε την ομάδα αφού προέκυψε πρόβλημα για τα τηλεοπτικά ανάμεσα σε ΕΡΤ και Μπέο (στο παρά πέντε του αγώνα!), αλλά μάθαμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Φανταστείτε μόνο ότι ξεχώρισαν(πλην του συνήθη υπόπτου Σεμπάστιαν Λέτο) οι Κάσας(αριστερό μπακ) και ο Γεωργόπουλος στο β' μέρος ως αμυντικό χαφ!

Το μόνο θετικό(;) της ιστορίας είναι το γεγονός ότι η ήττα αυτή δεν στοιχίζει στον Παναθηναϊκό, παρά μόνο τσαλακώνει το γόητρο των "πράσινων". Και είναι καλό που έρχεται ΤΩΡΑ, στην αρχή της σεζόν να ταρακουνήσει λίγο την ομάδα εν' όψη της δύσκολης συνέχειας, του μαραθωνίου που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Γιατί τέτοιες ήττες μεσούσης της ποδοσφαιρικής χρονιάς, όταν θα κρίνονται τίτλοι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Είναι οι ήττες από αντίστοιχου δυναμικού ομάδες που στοίχησαν ακριβά στον Παναθηναϊκό τις περασμένες χρονιές.

* Καμπανάκι λοιπόν εν΄όψη Πανθρακικού αλλά και Γαλατάσαραϊ!

* Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ από οπαδούς των γηπεδούχων. Ο οξύθυμος Γάλλος μάλιστα για μία ακόμη φορά δεν συγκρατήθηκε και πέταξε το μπουκάλι που δέχτηκε πίσω στις κερκίδες!

Οι συνθέσεις του φιλικού:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσης, Κοτίτσας (56' Ψυχογιός), Κακαράς (46' Μπουλούτ), Σωτήρχος (72' Λιόλιος), Αρβανίτης, Αλβάρες, Πλιάγκας (46' Χανιώτης), Μάρτινς, Μόνχε, Ούμπιντες (56' Καρλόπουλος), Αμπράμοβιτς (46' Καμπάνταης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Μαρίνος, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Κάσας (46' Γεωργόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (85' Μίχας), Ρουκάβινα (46' Πετρόπουλος), Σισέ (70' Βλάχος), Λέτο.

1 σχόλιο:

El Loco είπε...

Νέα, απόψεις και αφιερώματα για τον Παναθηναϊκό: Green Voice 13