12/5/08

Πάτησε τον Άρη, κούνησε σεντόνι και πάει για βόλτα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ επικρατώντας του Άρη στην κατάμεστη Λεωφόρο με 3-1. Σε διάστημα επτά λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, τα δύο γκολ του Γιώργαρου(56', 63') και εκείνο του Εντόι(62') σφράγισαν τη νίκη για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Μπάγεβιτς απλώς μείωσε στο τελικό 3-1 με τον Τζεντίλ στο 73΄. Προκλητικός ο Κάκος, έπνιξε δύο πεντακάθαρα πέναλτι(ισάριθμες ανατροπές στους Κάρα και Εντόι). Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχοντας εξασφαλίσει τη θέση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του champions league παει για βόλτα στο ΟΑΚΑ να παίξει με την ΑΕΚ, που έφαγε νέο χαστούκι από τον Πανιώνιο(2-2).
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Σπυρόπουλος, Μάτος, Σιμάο, Καραγκούνης (74' Πόστιγκα), Ίβανσιτς, Δημούτσος (68' Νίνης), Μανούτσο (14' Εντόι)
Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Κουλουχέρης, Ρονάλντο (66' Γκαρσία), Κόκε (66' Παπάζογλου), Σιστόν (84' Καλβο), Σανσόν, Μάρκο Αουρέλιο, Τιάγκο, Γιάχιτς, Πρίττας, Βανγκέλι.

* Κατά την εμφάνιση του Άρη για ζέσταμα πριν το ματς, ακούστηκαν συνθήματα για τον τελικό του κυπέλλου, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να προτρέπουν τους παίχτες του Μπάγεβιτς να σηκώσουν την κούπα νικώντας τον ΟΣΦΠ.

* Στη Λεωφόρο πάντως δεν μπαίνει λουκέτο, καθώς μέσα στο καλοκαίρι η ομάδα θα παίξει κάποια φιλικά για τον εορτασμό των 100 χρόνων αλλά θα διεξαχθούν και ορισμένα happenings. Υπάρχουν και κάποιες σκέψεις για να παίξει ο Παναθηναϊκός και του χρόνου στο "κλουβί" αλλά μάλλον τελικά η ομάδα θα στεγαστεί στο ΟΑΚΑ..

* Αφού έκανε εύκολα το 1-0 ο Παναθηναϊκός στους ημιτελικούς πρωταθλήματος στο μπάσκετ κόντρα στον Πανιώνιο, πάει τη Τρίτη στο Ελληνικό με στόχο το 2-0 για να καθαρίσει τη σειρά στο τρίτο ματς -και πάλι- στο ΟΑΚΑ.

* Μονόδρομος για τα κορίτσια στο βόλεϊ η νίκη απόψε στο Ρέντη. Ο ΠΑΟ πρέπει να ισοφαρίσει τη σειρά του τελικού σε 2-2, ώστε την Πέμπτη στη Λεωφόρο να στηθεί πάρτι για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: