18/10/07

Διαλύεται ο...τρίτος πόλος

Και η Βάσω Παπανδρέου τέθηκε στο πλευρό του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργου Παπανδρέου, με δήλωσή της έξω από το γήπεδο του Σπόρτιγκ, το απόγευμα της Τετάρτης 17/10.
Ένα απόσπασμα της δήλωσης της Βάσως Παπανδρέου:
"Είμαι εδώ για να δηλώσω τη στήριξή μου στον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε γενναία αυτοκριτική για τη βαριά ήττα του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύθηκε για την αναγέννηση του κόμματος χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Επομένως, νιώθω υποχρεωμένη να τον στηρίξω. ...η ενότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να πείσει και πάλι τους πολίτες".
Μετά λοιπόν από την ένταξη της Βάσως Παπανδρέου στο πλευρό του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., από τον περίφημο "τρίτο πόλο" ουδέτεροι πια έχουν μείνει οι Άννα Διαμαντοπούλου και Πέτρος Ευθυμίου. Να θυμίσουμε ότι υπέρ του Παπανδρέου έχουν ήδη ταχθεί: με ξεκάθαρη δήλωση πρώτος και καλύτερος ο Θόδωρος Πάγκαλος, για να ακολουθήσει -όχι τόσο ξεκάθαρα- ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, καθώς βέβαια και ο Κώστας Λαλιώτης, με την περίφημη δήλωση-γρίφο: "Ηθικά τίθεμαι στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου είτε συμφωνώ σε πολιτικά ζητήματα μαζί του
είτε όχι".
Τα περισσότερα λοιπόν ιστορικά στελέχη του κινήματος στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που είναι λογικό να επηρεάσει κάποιους αναποφάσιστους από τους φίλους και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ το ποιόν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Παράταξης στις εσωκομματικές εκλογές της 12ης Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: