8/11/07

Πέρασε

2χ2 για τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του κυπέλλου Uefa και πρόκριση στη φάση των <<32>>. Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Κοπεγχάγη, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 1-0. Σκόρερ του "Τριφυλλιού", ο Νταμ Εντόιγ πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Παπαδόπουλου και απόκρουση του Κρίστιανσεν και με πλασέ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Άνετα κύλισε το πρώτο ημίχρονο, χωρίς κινδύνους, με ευκαιρία μάλιστα και για δεύτερο γκολ από σουτ του Παπαδόπουλου. Στην επανάληψη, ο ΠΑΟ μπήκε δυνατά και έχασε ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά οι Παπαδόπουλος και Ίβανσιτς αστόχησαν. Για να φτάσουμε στο 63' όπου χωρίς λόγο η Κοπεγχάγη παραλίγο να κάνει το 1-1. Ο Γκρόνχερ έκανε χέρι μέσα στη περιοχή μας, αλλά ο Σλοβάκος διαιτητής έδωσε πέναλτι! Η αδικία όμως δεν ολοκληρώθηκε, καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε ο Νόρεγκααρντ κατέληξε στο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλισαν και έμεινε το σπουδαίο αυτό 0-1. Ένα ακόμη καταπληκτικό ματς έκανε ο Μαρσέλο Μάτος, που είχε και δοκάρι σε φάουλ-κεραυνό στο 88.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Koπεγχάγη (Στόλε Στολπμπάκεν): Κρίστιανσεν, Κβιστ, Άντονσον, Χάγκελαντ, Γιένσεν, Σιονκό (57' Σίρβεμπάουερ), Βουρτζ (57' Νορεγκάαρντ), Νόρστκαρντ, Χάτσινσον, Αλμπακ, Γκρόνκιερ
Παναθηναϊκός (Ζοζέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Ενακαρίρε, Γκούμας, Φύσσας, Μάτος, Τζιόλης, Καραγκούνης (87' Σέριτς), Ίβανσιτς (68' Δημούτσος), Παπαδόπουλος (76' Σαλπιγγίδης), Εντόιγ


*Στο άλλο ματς του ομίλου μας, Αμπερντίν-Λοκομοτίβ Μόσχας 1-1, αποτέλεσμα σαφώς καλό για την ομάδα μας.
*Καθάρισε λοιπόν η πρόκριση στους <<32>>, ακολουθεί το derby με την ΑΕΚ για τη κορυφή και στο πρωτάθλημα.
*Όλοι Λεωφόρο τη Κυριακή(αφού ψηφίσουμε για την αρχηγία της Παράταξης!)
*Θρίαμβος και για τον Άρη, στο πρώτο του παιχνίδι στους ομίλους, 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Άρης βέβαια ίδρωσε μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 77, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις.
*Η Λάρισα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ζενίθ, ηττήθηκε 2-3 και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί. Θετικό το γεγονός ότι η Έβερτον πέρασε από τη Νιρεμβέργη, κάτι που αφήνει και τους Γερμανούς στους μηδέν βαθμούς μαζί με την ελληνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: