4/11/07

Πρώτος(την αλλη Κυριακή)!

Με χαρακτηριστική άνεση αλλά και ωραία εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λιβαδειά, κερδίζοντας τη νεοφώτιστη ομάδα του Λεβαδειακού εύκολα με 4-0. Σαλπιγγίδης(στο 7'), Ίβανσιτς(22'), Τζιόλης(53') και Μάντζιος(82') οι σκόρερ. Καλύτερος παίχτης των "πράσινων" ο Σαλπιγγίδης, που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη μόλις στο 7', είχε κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ κέρδισε και την αποβολή του Ντία στο τέλος του α' ημιχρόνου. Ο Εντόιγ έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να διευρύνει το σκορ.
Μετά τον θρίαμβο επί του Λεβαδειακού λοιπόν, ο ΠΑΟ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή και με νίκη καταλαμβάνει τη πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλεφ): Mπλάζιτς, Παρασκευαίδης, Ποπόφ, Ντιά, Αντερσον, Σιντζιελορτζ, Ζησόπουλος, Ζησόπουλος (58' Ζησόπουλος), Σίσιτς (46' Λεονάρντο), Μπασαλά, Ρούσεφ (46' Ανδραλας), Ντιμπαλά
Παναθηναϊκός (Ζοζέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Σέριτς, Μάτος, Τζιόλης, Καραγκούνης (62' Εντόιγ), Ιβανσιτς (62' Δάρλας), Παπαδόπουλος (65' Μάντζιος), Σαλπιγγίδης


*Στο -2 πλέον από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, μετά τη δυνατή ροπαλιά που δέχτηκε η Ένωση από τον Ηρακλή μέσα στο ΟΑΚΑ(1-2)

*Καλύτερη άμυνα πλέον το "Τριφύλλι", έχει δεχτεί 1 μόλις τέρμα(2 η ΑΕΚ)

*Πριν βέβαια από το derby με την ΑΕΚ υπάρχει και το Ευρωπαϊκό ματς με τη Κοπεγχάγη στη Δανία, όπου το ζητούμενο είναι η νίκη- σχεδόν πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: