15/3/14

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 13-11, πήρε το ντέρμπι, «βλέπει» 3η θέση

Ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό από τον 3ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, επικρατώντας 13-11 στο μεταξύ τους ντέρμπι στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.
Πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κολυμβητήριο των Ιλισίων, όπου ο Παναθηναϊκός κατέβαλε την αντίσταση του ΠΑΟΚ, επικράτησε 13-11 και διατήρησε τις ελπίδες του για την κατάκτηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλων Ανδρών.
Με τη νίκη του, ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό από τον ΠΑΟΚ, έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία λόγω της ισοπαλίας 8-8 στη Θεσσαλονίκη στο ματς του πρώτου γύρου και έχει ευνοϊκότερο πρόγραμμα από τον ανταγωνιστή του.
Κορυφαίος για το Τριφύλλι ήταν ο Παπαδόγκωνας, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ και οδήγησε την ομάδα του Κώστα Λούδη στη νίκη. Το ματς είχε διακυμάνσεις, αφού κάθε ομάδα ξέφυγε μία φορά με προβάδισμα τριών τερμάτων, αλλά το έχασε αμέσως.
Ο Παναθηναϊκός είχε και τη συμπαράσταση πολλών οπαδών του, οι οποίοι γέμισαν την κεντρική εξέδρα και έδωσαν το δικό τους χρώμα στο παιχνίδι.



Τα οχτάλεπτα: 2-3, 4-2, 3-3, 4-3

Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος 2, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 5, Γερακούδης, Αφρουδάκης Γ. 1, Δερμιτζάκης Δ. 3, Φώσκολος, Σπυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Χατζηστεφάνου.
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Προσινικλής, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 2, Κόχειλας Ι. 4, Αληχανίδης Β., Κόλιανιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας, Σολανάκης 1, Μπεζιλιώτης.

Prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: