22/2/14

Παναθηναϊκός - Μακεδόνες 3-0 σετ, επιστροφή στις νίκες. Παναθηναϊκός - Νηρέας 14-8, «κλείδωσε» 4άδα.

Στις νίκες επέστρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, επικρατώντας 3-0 σετ των Μακεδόνων στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης.
Οι πράσινες του Γιώργου Ρούση ήταν ανώτερες και στα τρία σετ, δεν επέτρεψαν στις αντιπάλους τους να τις απειλήσουν και ειδικά το τρίτο, το μετέτρεψαν σε μονόλογο και έκαναν ότι ήθελαν.
Το πρώτο και το τρίτο σετ κερδήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία από τον Παναθηναϊκό, ενώ το μοναδικό στο οποίο οι Μακεδόνες αντιστάθηκαν ήταν το δεύτερο. Ουσιαστικά, σε αυτό κρίθηκε η νίκη, αφού οι φιλοξενούμενες δεν μπόρεσαν να επανέλθουν και "παραδόθηκαν".

Τα σετ: 25-18, 27-25, 25-15.

Παναθηναϊκός - Νηρέας 14-8

"Κλείδωσε" την τετράδα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε του διώκτη του Νηρέα Λαμία με 14-8.
 
Την παρουσία του στην τετράδα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός, αφού επιβλήθηκε 14-8 του 5ου της βαθμολογίας Νηρέα Λαμίας και αύξησε τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά. Πλέον, θα πρέπει να "αυτοκτονήσει" για να μείνει εκτός...
Το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα του βαθμολογικού ντέρμπι, όμως ο Παναθηναϊκός το μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο Νηρέας πρόβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, όπου έχανε μόνο με 3-2.
Στη συνέχεια, οι πολίστες του Κώστα Λούδη ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο, "ισοπέδωσαν" τους φιλοξενούμενους και με τη συμπαράσταση των οπαδών τους, νίκησε εύκολα στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-1, 3-4

Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 2, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας 2, Αφρουδάκης Γ. 4, Φώσκολος 1, Δερμιτζάκης Δ. 1, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος Π., Τζαβάρας, Γερακούδης.
Νηρέας Λαμίας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης 3, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης, Καρπέτας, Πίσσας 2, Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Παπαγρηγορίου, Μπατάκης 1, Πουλής.

Prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: