18/1/14

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 18-6

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο οι πολίστες του Παναθηναϊκού, αφού επιβλήθηκαν με 18-6.
Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι από την αρχή δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πανιώνιο και επιβλήθηκαν με 18-6 της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι πως το Τριφύλλι στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά στο σκορ με 13-1.
Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έριξαν στην πισίνα τους νεαρούς αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους. Το αποτέλεσμα του οκταλέπτου ήταν 5-5 και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 18-6. Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός σφράγισε σε μεγάλο βαθμό την είσοδό του στην τετράδα από το τέλος του πρώτου γύρου.
Το Τριφύλλι απομακρύνθηκε με έξι βαθμούς από τον πέμπτο Νηρέα Λαμίας και μόνο εάν αυτοκτονήσει δε θα είναι στην τετράδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18-6

Τα οκτάλεπτα:
4-0, 4-0, 5-1, 5-5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 2, Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 4, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης Γ. 4, Δερμιτζάκης Δ., Πανταζόπουλος, Γεράνης 1, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης 1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Βυθούλκας, Ζώρζος 2, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλος 1, Φούτρης, Μπαγαλτζής, Κούφαλης, Βέκος 1, Μανώλης, Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος, Καρακάσης Χρ.

Prasinanea 

Δεν υπάρχουν σχόλια: