3/5/12

Παναθηναϊκός - ΕΑ Πατρών 3-1 σετ, στόχος (σωτηρία) επετεύχθη!








 Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΕΑ Πατρών 3-1 σετ στο κλειστό του Μετς και φθάνοντας στο 3-1 στη σειρά των play outs ξεπέρασε το τρομακτικό φάσμα του υποβιβασμού παραμένοντας στη Volleyleague!


 Σε μία χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη και γεμάτη προβλήματα που ταλάνιζαν τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το ιστορικό τμήμα βόλεϊ ανδρών του Τριφυλλιού έφτασε να παίξει την παραμονή στην Α1 κατηγορία κόντρα στην ΕΑΠ μέσα απ' τη διαδικασία των play outs.

 Και παρόλο που είχε μειονέκτημα έδρας κατάφερε με μπρέικ στην «καταπράσινη» Πάτρα και πλήρη αξιοποίηση της έδρας (2χ2) στο Μετς, αλλά κυρίως με επιβεβαίωση της βαριάς φανέλας, της μεγάλης ιστορίας του Συλλόγου και τον σπουδαίο κόσμο, που τόσο στην Πάτρα, όσο και απόψε ήταν συγκλονιστικός (περισσότεροι από 1000 οπαδοί κατέκλυσαν το κλειστό), ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο της παραμονής, που λίγο καιρό πριν έμοιαζε χαμένη υπόθεση.

 Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα είναι και του χρόνου στη μεγάλη εθνική κατηγορία, η χαρά που αποφύγαμε την πλέον μαύρη στιγμή (υποβιβασμός) στην ένδοξη ιστορία μας είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν μπορούμε να... πανηγυρίζουμε κι όλας. Τα κεφάλια μέσα και ας ευχηθούμε να βρεθούν ΑΜΕΣΑ λύσεις για τον ερασιτέχνη, διότι έχει τόσα τμήματα που όλα αυτά τα χρόνια έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες. Μακάρι να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα τόσο για την κάλυψη των οφειλών όσο και για τη στήριξη των βασικών τμημάτων του ερασιτέχνη, που έχουν τα εχέγγυα όχι απλώς να υφίστανται αλλά και να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

 * Αντίθετα με το Τριφύλλι η Πάτρα επιστρέφει στην Α2 μετά από 10 χρόνια.


Τα σετ: 25-19, 19-25, 27-25, 25-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: