16/12/12

Βέροια - Παναθηναϊκός 3-0. Φταίει ο Ρότσα ή μήπως ο Φερέιρα;!

 

 Ένας τραγικός Παναθηναϊκός, που δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο, ηττήθηκε με 3-0 από τη Βέροια γνωρίζοντας μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία του...

 Λίγες μόλις μέρες μετά την εκπληκτική εμφάνιση με το γαύρο, οι ποδοσφαιριστές του Ρότσα, σα να επιδίωξαν να αδικήσουν τους εαυτούς τους και να μηδενίσουν τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν στα δύο τελευταία ματς κόντρα σε ΟΣΦΠ, Τότεναμ, παρουσιάστηκαν εκνευριστικά αδιάφοροι στη Βέροια και διασύρθηκαν απ' τους νεοφώτιστους.

 Και ποιος φταίει πάντα στον Παναθηναϊκό μετά από τέτοιες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και τραγικά αποτελέσματα. Ποιος άλλος, ο προπονητής! Ο... Ρότσα δηλαδή. Ναι, ο ίδιος προπονητής που με την έλευσή του έφερε αέρα αλλαγής, ανέβασε την ψυχολογία των παικτών κι έστρωσε την ομάδα μέσα σε λίγες μέρες και ενώ είχε παραλάβει καμμένη γη απ' τον άσχετο προκάτοχό του. Προσοχή! Δε λέω ότι ο Φερέρια ήταν άγιος. Δεν ήταν καν ικανός, όπως απεδείχθη. Μάλιστα έλεγα ότι άργησε υπερβολικά να φύγει απ' τον πάγκο. Όμως σήμερα είδαμε ΑΚΡΙΒΩΣ την άθλια εικόνα επί Φερέιρα. Κάτι που αν μη τι άλλο πρέπει να μας προβληματίσει, Σκεφτείτε όσοι βγάζετε εύκολα συμπεράσματα και βρίσκετε αποδιοπομπαίους τράγους τι διάολο συμβαίνει σ' αυτήν την άρρωστη ομάδα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού των τελευταίων -πολλών- χρόνων είναι μονίμως στο απυρόβλητο. Σε κάθε στραβή πάντοτε έφταιγε ο προπονητής και τα μαλακισμένα καλομαθημένα κωλόπαιδα απολάμβαναν μια πρωτοφανή στήριξη. Ορισμένοι απόψε ήταν εξοργιστικοί, ενώ οι... παλιοί γνωστοί απλά για κλωτσιές. Φυσικά και απόψε δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ προπονητής. Απλώς για λόγους που δεν ξέρουμε (επακριβώς τουλάχιστον) και μπορούμε μόνο να υποθέσουμε, δεν είχαν όρεξη και θέληση να νικήσουν. Ναι είναι απλήρωτοι, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό. Ας ψαχτούμε όλοι λίγο περισσότερο και ας γίνουμε καχύποπτοι όσο δεν πάει γιατί έχουμε κάθε δικαίωμα με όσα αηδιαστικά πράγματα βλέπουμε.
 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πέρεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργέας, Καφές, Ολαϊτάν (85' Καλτσάς), Γκιγιέρμε, Μπαρκάν, Ιωάννου (87' Κόστλι).
 Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Βελάσκες, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος (83' Μπαρμπαρούσης), Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (71' Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (59' Σο), Τοτσέ.

* Δε νοείται μετά από την αποψινή ντροπή και μια απ' τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου, να μη βγουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αν θέλουν ας δικαιολογηθούν (είμαστε απλήρωτοι, φταίει ο Ρότσα, φταίει η παράγκα, δεν μπορούμε, Ο,ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ) αλλά ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ζητήσουν συγγνώμη για αυτό το αίσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: