15/11/12

Επιτέλους (και πολύ άργησε) έφυγε ο Φερέιρα! Ιδανικός αντικαταστάτης ο Ρότσα, απλώς ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ! Φόρτσα Ρότσα!

 

 Επιτέλους και μάλιστα με αδικαιολόγητη κωλυσιεργία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ Γιάννης Αλαφούζος συνειδητοποιώντας ότι δεν πάει άλλο ήρθε σε συμφωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη λύση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι. 400.000€ θα λάβει ως αποζημίωση ο Πορτογάλος. Αντικαταστάτης του ένας αληθινός στρατιώτης του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα!

 Ο 58χρονος Αργεντινός (γενηθ. 8/3/'54) επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα για 3η φορά, μετά την περίοδο ΄93-'96 όταν είχε αντικαταστήσει ως υπηρεσιακός τον Ίβιτσα Όσιμ και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ενώ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στους «4» του Champions League και τη σεζόν '98-'99 όταν έμεινε στον πάγκο για μόλις 2,5 μήνες αντικαθιστώντας τον Δανιήλ.

 Φυσικά ο Ρότσα υπήρξε απ' τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Τριφυλλιού κι ένας αποδεδειγμένα αληθινός στρατιώτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναλαμβάνει επί της ουσίας καμένη γη απ' τον προκάτοχό του, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο βέβαια και σε ψυχολογικό, καθώς η ψυχολογία των παικτών είναι εμφανώς διαλυμένη. 
 Η λογική, αν υπάρχει τέτοιος όρος σε μία... τρελή ομάδα, επιτάσσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα να στηριχτεί και μάλιστα περισσότερο απ' την αναίτια στήριξε που διοίκηση και οργανωμένοι επέδειξαν στον Φερέρια. Είπαμε, είναι Παναθηναϊκός, είναι στρατιώτης, δουλευταράς, έχει υψηλά ποσοστά νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα , είναι νικητής όμως ΔΕΝ είναι μάγος. Ο Αργεντινός καλείται να βγάλει την ομάδα από ένα απίστευτο αδιέξοδο που την οδήγησαν λανθασμένες επιλογές και κακή διαχείριση απ' τις τελευταίες διοικήσεις και μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο του. 

 Ήδη ορισμένοι που «κόπτονται» για το καλό της ομάδας έχουν πέσει να φάνε τον Ρότσα, ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους δεν είναι «κανονικός» προπονητής όπως... ο Ζεσουάλδο!
 Στήριξη και μόνο στήριξη στον Ρότσα και μάλιστα αν καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα του μέχρι πρότινος μπουρδέλου, η δική μου σκέψη είναι να παραμείνει στο τιμόνι και μετά το καλοκαίρι και να μην αντικατασταθεί ξανά με αμφιβόλου αξίας ξένο προπονητή όπως ΗΔΗ ακούγεται από παπαγαλάκια, «κύκλους», «τετράγωνα» και δεν ξέρω τι άλλο.

 Επομένως, δίνουμε δυναμικό παρών την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ και στηρίζουμε ένα γνήσιο Παναθηναϊκό που βγαίνει πραγματικά μπροστά στην πιο κρίσιμη στιγμή της τεράστιας ιστορίας μας. 

 Καλή επιτυχία Χουάν Ραμόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: