16/11/12

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 7-16, εύκολα το 2χ2

 

 Πολύ εύκολα, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της τυπικά γηπεδούχου Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ 16-7 κάνοντας το 2χ2 στην Α1 πόλο των ανδρών.

 Εξαιτίας των προβλημάτων που υφίστανται εδώ και καιρό στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας οι νησιώτες «υποδέχτηκαν» τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με το Τριφύλλι φυσικά να δίνει στην έδρα του ένα εκτός έδρας ματς, κάτι που διευκόλυνε τους πολίστες του Κουντουδιού να φτάσουν στη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

 Μάλιστα από τη στιγμή που οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από την Κέρκυρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε όλους τους αναπληρωματικούς που είχε στη διάθεσή του, μια πολύ σωστή κίνηση αφού η χρονιά αναμένεται δύσκολη παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα.
 
 Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-4, 0-4, 2-2.

 ΝΑΟ Κέρκυρας (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 1, Μεζίλης 2, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 1, Καλούδης, Τριβιζάς, Βογιατζόγλου 2, Ζαρκατζάς, Αποσκίτης, Παπασπυρόπουλος, Κουλούρης, Κραουνάκης.
 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 4, Δερμιτζάκης Δ., Παπαδόγκωνας 4, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ. 1, Κατσαούνης 1, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φώσκολος, Οικονομίδης, Κονταξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: