25/11/12

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-1 με χειρουργείο βγαλμένο απ' τις πιο μαύρες μέρες της παράγκας

 

 Με έναν Αρετόπουλο να ξεθάβει τις πιο σκοτεινές μνήμες της παράγκας του Κρόκους ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στα Χανιά απ' τον Πλατανιά με 2-1.

 Όντως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, τουλάχιστον όχι το ίδιο καλά όπως με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ, τα ματς δηλαδή που ο Ρότσα καθόταν στον πάγκο έχοντας αντικαταστήσει τον Φερέιρα. Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο αν μη τι άλλο είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε την μπάλα, πίεζε ψηλά και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. 
 Στο 22' ο Ζέκα βρήκε εκπληκτικά τον Τοτσέ, ο οποίος έφυγε τουλάχιστον δύο μέτρα καλυμμένος απ' την άμυνα του Πλατανιά όμως οι εξολοθρευτές τον έκοψαν με αστείο οφσάιντ κι ενώ ο Ισπανός πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.
 Στη συνέχεια το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 58' με ένα από τα πιο τραγικοκωμικά πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Βύντρα είχε πλάτη τον Κάλαϊτζις δεν τον ακούμπησε καν αλλά ο ανεκδιήγητος Αρετόπουλος έδωσε πέναλτι και ουσιαστικά εκτέλεσε τον Παναθηναϊκό..

 Αντίδραση για το Τριφύλλι στο 70' όταν ο Μαυρίας ανατράπηκε απ' τον Τζάνη και ο Τοτσέ ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-2. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία απ' τον Βελάσκεζ λίγα λεπτά μετά και η αποβολή του Ζέκα με τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου σφράγισε το χειρουργείο του Αρετόπουλου σε βάρος του κακού η αλήθεια (αλλά δεν έχει καμία σημασία) Παναθηναϊκού και μια ήττα που έρχεται σε ένα σημείο που ο χιλιοταλαιπωρημένος Παναθηναϊκός σήκωνε κεφάλι. 
 Αλλά έτσι είναι τα πράγματα στο γαυριστάν. Δεν τους φτάνει που παίζουν μόνοι τους σε ένα πουλημένο πρωτάθλημα με διαλυμένους όλους τους υπόλοιπους, θέλουν και να σπάσουν με πουστιές και κλεψιές όλα τα ρεκόρ και να γραφτούν στην ιστορία παραχαράσσοντάς την.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62' Μαραγκουδάκης), Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μιρτσέτα (57' λ.τ. Γκαστόν), Αγκιλέρα (72' λ.τ. Ναζλίδης), Κάλαϊτζις, Ουντότζι, Ουκάρ, Ποτουρουρίδης.
 Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες (79' Πετρόπουλος), Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας, Φορναρόλι (64' Χουχούμης), Τοτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: