22/10/12

Παναθηναϊκός - Άρης 1-1, ένα μπουρδέλο είμαστε...

 

  Δυστυχώς η πραγματικά καλή εμφάνιση στην Ξάνθη ως συνέχεια... ενός καλού ημιχρόνου κόντρα στην Τότεναμ ήταν το «μεγάλο σερί» θετικών εμφανίσεων του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ..

 Μια ομάδα διαλυμένη, που μάλιστα έμεινε με 10 παίκτες μόλις βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 76', κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα στο ΟΑΚΑ έναν απελπιστικό Παναθηναϊκό ο οποίος, μετά το ας πούμε θετικό διάλειμμα ενάμιση αγώνα, επέστρεψε στις γνώριμες κακές εμφανίσεις του.

 Με τους παίκτες να μην μπορούν ή να μη θέλουν να νικούν αυτά τα ματς, με τον Φερέιρα εκτός τόπου και χρόνου, όπου ξανά οι δηλώσεις του ήταν άστοχες, με τον Αλαφούζο να μην έχει ιδέα από ποδόσφαιρο αλλά και να μην ακούει κανέναν, με τους αμέτοχους απόντες, με τον κάθε επιχειρηματία να παίζει παιχνίδια στην πλάτη του και με τον κόσμο αποστασιοποιημένο και για πολλοστή φορά διαιρεμένο, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να οδεύει προς την πλήρη αγωνιστική, διοικητική, οικονομική, γηπεδική απαξίωση..

 Ο Φερέιρα, έχει τονιστεί πολλάκις πως έπρεπε να έχει ήδη φύγει, καθώς μέρα με τη μέρα δείχνει επικίνδυνος. Αλλά επειδή πάντοτε το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, εκείνη που θέλει ριζικό ξήλωμα είναι βεβαίως η σάπια διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός μικραίνει διαρκώς και ολοένα απαξιώνεται από τους πάντες και το χειρότερο είναι φυσικά ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αποτρέψει τα καθώς φαίνεται οδυνηρά αποτελέσματα. 

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Πίντο, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος (46' Σισοκό), Βιτόλο, Ζέκα (69' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ (81' Φορναρόλι).
 Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος (75' Γιαννίτσης), Καζναφέρης (64' Καπετάνος), Αγκάνθο, Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: