20/4/12

Μπουμσόνγκ: «Μην αφήσουν τον Παναθηναϊκό να πεθάνει»



 Ένας μόλις αγώνας απομένει για το τέλος της κανονικής περιόδου και στον Παναθηναϊκό έχουν στόχο τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό προκειμένου η ομάδα να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα play-offs της Superleague.

 Αυτό μπορεί να είναι το στοίχημα ποδόσφαιρο όμως κάτω από αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στο «τριφύλλι» είναι δύσκολο να παιχτεί και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με δηλώσεις του σχολίασε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει αυτός και οι συμπαίκτες του.

 «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς και απαιτείται σεβασμός. Δεν πρέπει να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να πεθάνει.

 Οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Εμείς παίζουμε πάντα για την ιστορία της ομάδας και για να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας».

 Παίκτες και τεχνικό τιμ προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τα play-offs κι αυτό σημαίνει νίκες μέχρι τη φάση αυτή προκειμένου οι «πράσινοι» να έχουν την μέγιστη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

 Τα νικηφόρα αποτελέσματα ποδοσφαίρου αυξάνουν και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών κι έτσι όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προς αυτήν την κατεύθυνση.

 Τα τελευταία ματς είναι με ομάδες που παίζουν… το κεφάλι τους στη μεγάλη κατηγορία, αλλά σύμφωνα με τον έμπειρο αμυντικό αυτό δεν επηρεάζει τους «πράσινους» που υποχρεούνται να παίζουν πάντα για την ιστορία του συλλόγου.

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: