20/4/12

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 9-7, επιτέλους νίκη σε ντέρμπι και ελπίδες για πλέι οφ!


 Ο Παναθηναϊκός παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ 9-7 και ελπίζει ξανά για είσοδο στα πλέι οφ.

 Παρά τη μεγάλη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με ψυχή και πέτυχε με ανατροπή μια μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου, που του δίνει ελπίδες να συμμετάσχει στα πλέι οφ, καταλαμβάνοντας την 4η θέση (πίσω από ΟΣΦΠ, Βουλιαγμένη, Χίο).

 Οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, ο Πανιώνιος όμως γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο, σε μία σύνηθη φετινή εικόνα που έχει εμφανιστεί πολλές φορές εντός και εκτός έδρας και είχε ως αποτέλεσμα τις ήττες σε όλα τα ντέρμπι. Αυτήν την φορά όμως ο Παναθηναϊκός είχε τον τελευταίο λόγο και πήρε τη νίκη με 9-7 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

 Πλέον το Τριφύλλι μείωσε τη διαφορά από τον Πανιώνιο στον ένα βαθμό, έχοντας 39 έναντι 40 του αποψινού του αντιπάλου, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, ενώ ο Πανιώνιος έχει δύο δύσκολα ματς, κόντρα σε ΟΣΦΠ αλλά και Βουλιαγμένη, κάτι που καθιστά το Τριφύλλι φαβορί για την είσοδο στα πλέι οφ.

 Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-1, 1-1.

 Τα γκολ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός):Ρέππας, Κομάντινα, Παρασκευόπουλος, Στελλάτος 2, Κόχειλας Ι., Κόχειλας Ν., Αληχανίδης 2, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Δράκωνας, Παπαδημητρακόπουλος
 
 Πανιώνιος (Δημήτρης Σελετόπουλος): Φλέγκας, Μιμίδης, Μιτελούδης, Κουτσιαλής 4, Χατζηγούλας, Τζαμαντάκης, Παπαδόγκωνας 2, Κάλιτς 1, Τοροσιάδης, Καπότσης, Σιταρένιος, Λάππας, Τζωρτζάτος, Δρακόπουλος, Αλβέρτης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: