23/2/12

Η επιστροφή των «πρασίνων»


 Ικανοποιημένος φαίνεται να είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού μετά τις συνεχόμενες απώλειες παικτών του που είχε να αντιμετωπίσει σε κρίσιμα ματς του Παναθηναϊκού, τους βλέπει έναν- έναν να επανέρχονται σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.

 Στην επιστροφή του Κουίνσι προστέθηκε και αυτή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που παρά το γεγονός ότι χθες συμμετείχε μόνο σε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, σήμερα (23/02) πήρε μέρος κανονικά στην προγραμματισμένη προπόνηση των «πρασίνων».


 Παρά τις αρχικά ανησυχητικές
προβλέψεις στοίχημα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί με τα βασικά του «εργαλεία» κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεδομένης της αναβολής της 23ης αγωνιστικής, φαίνεται πως ο χρόνος είναι αρκετός για να το κερδίσει.

 Παράλληλα, για τους Λέτο και Ρούντολφ είναι νωρίς ακόμα για να υπολογίζονται στα πλάνα του Φερέιρα, καθώς για άλλη μια φορά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και φαίνεται πως είναι ακόμα ανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.


 Τα θετικά
αποτελέσματα ποδοσφαίρου είναι αυτό που έχουν ανάγκη οι «πράσινοι» προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και γιʼ αυτό το λόγο ο Φερέιρα φαίνεται πως περιμένει από τους παίκτες του να ανεβάσουν ρυθμούς μέσα στις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να συνεχίσουν τα νικηφόρα τους σερί παιχνίδια και απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: