25/2/12

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0 σετ και Α2 προ των πυλών.. Νίκη για το πόλο, 16-8 το Καλαμάκι


 Ο φετινός κάκιστος, αποδυναμωμένος στα όρια της διάλυσης Παναθηναϊκός είχε χάσει με κάτω τα χέρια από τόσες και τόσες μέτριες ή και κακές ομάδες, οπότε μία ακόμη τέτοια ήττα ήταν απολύτως λογική, συνυπολογισμένων των απουσιών, μέσα στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό, τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στη φετινή Α1 μετά τον Ηρακλή.

 Το 2-0 έγινε εύκολα για τους γηπεδούχους, όμως στο τρίτο σετ παρακολουθήσαμε ακόμη πράσινη αυτοκτονία... Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 23-20, όμως «κατάφερε» να δεχτεί σερί 5-0 και να χάσει 25-23 και μαζί το ματς με 3-0.

 Πλέον, το Τριφύλλι παίζει εκτός έδρας, στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό και τελειώνει εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, δύο ματς που πρέπει να τα πάρει (και παράλληλα η Πάτρα να ηττηθεί από Εθνικό, ΟΣΦΠ εντός) για να μην υποβιβαστεί άμεσα και να διεκδικήσει την παραμονή του στη διαδικασία των πλέι άουτ...

 Τα σετ: 25-10, 25-16, 25-23.


 * Για την Α1 πόλο ανδρών, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμη μία νίκη, κόντρα στο Καλαμάκι, με 16-8 στο ΟΑΚΑ και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην τετράδα. Το γρήγορο 7-0 ουσιαστικά τελείωσε το ματς, που εξ αρχής ήταν εύκολο για το Τριφύλλι.  Επί της ουσίας Παναθηναϊκός, Πανιώνιος θα παλέψουν για την 4η θέση, μιας και δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Χίος.

 Τα οκτάλεπτα: 6-0, 2-3, 4-3, 4-2.

 Τα γκολ του Παναθηναϊκού: Αληχανίδης 5, Ν. Κόχειλας 3, Γ. Αφρουδάκης 3, Κοκκινάκης 2, Στελλάτος 1, Γ. Κόχειλας 1, Τσόκας 1.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: