22/1/12

Στον “Γαυρο” βλέπουν λογικό το να πηγαίνουν μαχαιροβγάλτες στα γήπεδα!!!

Παναθηναϊκά Blogs
Διαβαστε την είδηση:
Οι… προληπτικές προσαγωγές έβγαλαν… λαβράκια!
Σε προληπτικές… προσαγωγές 150 (!) οπαδών του Ολυμπιακού, προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (21/1) η αστυνομία, φοβούμενη ένα πιθανό… ραντεβού με οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο Μαρούσι.
Συγκεκριμένα, περίπου 300 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» κατευθύνονταν στο Μαρούσι προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ολυμπιακό.
Πριν φτάσουν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, περίπου 300 μέτρα από το «Μall», τους σταμάτησε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και τους… απέκλεισε, εμποδίζοντάς τους να προχωρήσουν προς τον προορισμό τους και λέγοντάς τους ότι θα μείνουν εκεί μέχρι να βρεθούν εισιτήρια αλλά και για να μην… συναντηθούν με τους οπαδούς του ΠΑΟ.
Ταυτόχρονα, προσήγαγαν δεκάδες άτομα, τα οποία μετέφεραν στην ΓΑΔΑ. Αρχικά, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 60-70 προσαχθέντες, όμως αργά το βράδυ, από την αστυνομία μιλούσαν για 150 προσαγωγές αλλά και… πλούσια ευρήματα.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, από τις έρευνες που έγιναν στους προσαχθέντες βρέθηκαν 10 μολότοφ, δύο μαχαίρια και ένα καπνογόνο, γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους των αρχών για επικείμενη συμπλοκή των οπαδών των δύο ομάδων.
Νωρίτερα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον ΚΑΟΔ, άρχισε να αποχωρεί… πρόωρα μεγάλη μερίδα φιλάθλων και να βγαίνει εκτός γηπέδου.
Προφανώς, για το γεγονός αυτό ενημερώθηκαν οι αρχές και φοβούμενοι πιθανό… ραντεβού των οπαδών των δύο ομάδων, αποφάσισαν να μην επιτρέψουν σε αυτούς του Ολυμπιακού να… φτάσουν στον προορισμό τους, προχωρώντας μάλιστα και σε… προληπτικές προσαγωγές.
πηγή:sentragoal.gr


Τώρα δείτε πως αντιμετωπίζεται το θέμα στο “Γαυρος”



Οι ερωτήσεις μας:
1.”Δημοσιογράφοι’του site “Γαυρος” θεωρείτε λογικό οι οπαδοί της ομάδας σας να πηγαίνουν οπλοφορώντας στο γήπεδο για να δουν κάποιον αγώνα;
2.Για τους δολοφονημένους Φιλόπουλο και Ρουσσάκη έχετε ακούσει κάτι;
3.O Πίκουλας ο εκδότης σας,έχει ακούσει;
4.Κάποιοι απο τους αρθρογράφους σας;
5.Πόσους δολοφονημένους Παναθηναϊκούς θέλετε να δείτε για να αντιληφθείτε πως εσείς οπλίζετε αυτά τα άμυαλα εγκληματικά στοιχεία;
Διαβάστε πάλι πιο πάνω,πως υπερασπίζεται η εφημερίδα και το site “Gayρος” το μπλόκο της αστυνομίας σε οπαδούς(???) που κουβαλούσαν μαχαίρια και μολότοφ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας αναφορικά με το ποιος προάγει την βία.
Το τραγικό είναι πως στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποιο λόγο η αστυνομία προχώρησε σε αυτή την κίνηση και τελικά λίγο μετά τις 21:00 αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι!!Ακόμα και όσοι είχαν μολότοφ και μαχαίρια επάνω τους!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: