30/10/11

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-3, αντί για 0-5! Απίστευτη ΟΜΑΔΑ ο φετινός Παναθηναϊκός, που δείχνει να μην έχει αντίπαλο!


 Κανένας οπαδός του Τριφυλλιού δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του με αυτά που βλέπει από την ΟΜΑΔΑΡΑ του Ζεσουάλδο Φερέιρα! Τέτοιον Παναθηναϊκό έχουμε να δούμε από την ομάδα - μοντέλο του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα!

 Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, με ασταμάτητο passing game, ασφυκτικό πρέσινγκ, έχοντας την κατοχή, πολλά τρεξίματα, ωραίους συνδυασμούς με την μπάλα κάτω, τρομερή αλληλοκάλυψη και με ένα Λέτο να κάνει όργια, ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 3-1, αντί για 5-0, έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και αποδίδοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο!

 Κι όλα αυτά έχοντας σημαντικές απουσίες: βασικός τερματοφύλακας (όσο καλός και μάγκας να είναι ο Καπίνος, παραμένει 17 χρονών παιδί!), Βύντρα, Καραγκούνης, Νίνης, Λάζαρος, Ρούντολφ, Πετρόπουλους!

 Δύο καταπληκτικές εκτελέσεις φάουλ από τους Κλέιτον στο 33' και Λέτο στο 70' και ένα ενδιάμεσο γκολ του Κουίνσι υπέγραψαν το θρίαμβο των πρασίνων, που άλωσαν την «Τούμπα» και ξεκίνησαν ιδανικά τη σειρά των απανωτών ντέρμπι.

 Ο ΠΑΟΚ (χωρίς Λίνο, Γκαρσία, Αθανασιάδη), που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τον κατά πολύ ανώτερο αντίπαλό του, απλώς μείωσε στο τελικό 3-1 στο 85' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια, που κέρδισε ο ίδιος. Βέβαια παράβαση δεν υπάρχει ούτε για αστείο, αφού το replay δείχνει ξεκάθαρα τον Πορτογάλο να κάνει φάουλ στο Βιτόλο και όχι το αντίστροφο, που υπέδειξε λανθασμένα... ζαλισμένος από το 0-3 ο Κουκουλάκης!

 Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα τεράστιο «2» και αναμένεται να στηθεί μεγάλο πάρτι στο ερχόμενο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ας ελπίσουμε να συνεχιστεί το σερί νικών και οι υψηλές πτήσεις από τη φανταστική αυτή ομάδα!

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετό, Κοντρέρας (46' Τσιρίλο), Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λάζαρ, Αρίας (58' Σπαντάσιο), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (61' Γιάννου).

 Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (74' Βιτόλο), Σιμάο, Ζέκα (90'+4' Μαυρίας), Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (76' Τοτσέ).

  * Ασύλληπτο ρεκόρ σημείωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς ο Αργεντινός σκόραρε ξανά, για 6ο διαδοχικό ματς από την έναρξη του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας έτσι τον Βαγγέλη Πανάκη, ο οποίος είχε σκοράρει στα 5 πρώτα, την περίοδο 1962-63!

 * Εύχομαι και πιστεύω το ΟΑΚΑ να γεμίσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας έχουν γεμίσει με ελπίδες τον κόσμο του Τριφυλλιού, που βλέπει ξανά τον Παναθηναϊκό να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο!

8 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Είσαι λίγο υπερβολικός. Κράτα τα μπόσικα. Ρίξε τους τόνους.

Mike είπε...

Οσον αφορα στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφανιση, δεν ριχνω κανενα τονο! Δεν ξερω πως ειδες εσυ το ματς, σαν ουδετερος, αλλα εγω ρε φιλε τρελαθηκα με την αποψινη εμφανιση του Παναθηναϊκου. ΧΡΟΝΙΑ ειχε να παιξει τετοια μπαλα!
Τωρα ενταξει, για τιτλο ειναι νωρις να μιλαμε, αλλα με σωστες διαιτησιες (που δεν το βλεπω) νομιζω οτι θα εχω το προβαδισμα.

KANTHAR0S είπε...

Καταννοώ τον ενθουσιασμό σου, αλλά επιμένω ότι υπερβάλλεις.

Laplace είπε...

Καλησπερα αδελφε!!
θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα!
δεν γραφω κατι παραπανω για προληπτικους λογους..

καλη εβδομαδα να εχεις κ εσυ κ ο φιλος kantharos

Mike είπε...

@ KANTHAR0S,
μπορει ναχεις δικαιο, ολα θα φανουν τις επομενες βδομαδες. Αλλα μου αρεσει παααρα πολυ αυτη η εικονα της δεμενης ομαδας και τα εκπληκτικα στοιχεια που βγαζει ο Παναθηναϊκος στο παιχνιδι του.
Λιγη υπομονη και θα δουμε, απλως, αν αυτο θα εχει συνεχεια.
Καλο βραδυ!

@ Laplace,
να μην τους ματιασουμε ε;
δεν εχεις αδικο, ακολουθουν αλλα δυο ντερμπι. Παντως, οσο η ομαδα θα παιζει ετσι, δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα!

Unknown είπε...

Φτου φτου μη την ματιάσουμε την ομάδα μας.
Καλημερούδια

KANTHAR0S είπε...

Ναι, έπαιξες καλά. Ναι, είσαι συσπειρωμένος αγωνιστικά. Ναι, φαίνεσαι δεμένος. Ναι, ο Φερέιρα, που λίγο μήνες πριν κράζατε, έχει κάνει δουλειά. Ναι, ο Τσάκας έχει βοηθήσει σημαντικά την κατάσταση και έχει αποφορτίσει την ομάδα ψυχολογικά, διότι όλοι έχουν πέσει πάνω του.

Αλλά, μην προτρέχεις.

Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους και καλή βδομάδα.

Mike είπε...

@ bear,
οντως θελει προσοχη και να μεινουμε προσγειωμενοι!

@ KANTHAR0S,
θελω να πιστευω οτι θα μεινουν προσηλωμενοι. Καλη εβδομαδα!