1/11/11

Φερέιρα: «Τώρα μπορούμε να βγούμε πρώτοι»


 Λένε ότι είναι ο καλύτερος της τελευταίας δεκαετίας, λένε ότι παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο, λένε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.



 Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει όλα τα προγνωστικά και όλους εκείνους που άσχετα από το τι λένε τώρα, πριν λίγους μήνες τον είχαν ξεγράψει.



 Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα δεν ήταν ανάμεσα τους. Ήξερε ανέκαθεν όμως τι λείπει από την ομάδα του και γιʼ αυτό δεν είπε ποτέ μεγάλες κουβέντες. Τώρα όμως μπορεί να το πει.



 Τα τελευταία αποτελέσματα ποδοσφαίρου δείχνουν ότι κάτι έχει αλλάξει στους «πράσινους», κάτι που επιτρέπει στον Πορτογάλο να μιλάει ακόμη και για κατάκτηση του πρωταθλήματος.



 «Εδώ επικρατεί το απόλυτο μπέρδεμα. Βρισκόμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν ακόμα αγώνες που δεν έχουν γίνει και θα πρέπει να παίξουμε Τετάρτη.



 Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό ήταν που ήθελα και ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω την ποιότητα της ομάδας να σταθεροποιείται.



 Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ και έναν χρόνο χωρίς πρόεδρο και όλες οι συζητήσεις στο σύλλογο διεξάγονταν γύρω από τις διαφωνίες των μελών της ιδιοκτησίας», ανέφερε στην εφημερίδα της πατρίδας του, «Maisfutebol».

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: