3/11/11

Έπεσαν οι υπογραφές στο Μ.Ο.U. & Πρώτες δηλώσεις Αλ Σαούντ!


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ και έπεσαν οι περιβόητες υπογραφές στο M.O.U. μετά το ραντεβού των δυο πλευρών.
Κάτι το οποίο ανοίγει τον δρόμο ώστε να προχωρήσουν οι εξελίξεις από εδώ και πέρα και να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ποσοστού της οικογένειας Βαρδινογιάννης στον Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία.
 Η υπογραφή της συμφωνίας μάλιστα επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές και πλέον θα ακολουθήσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου το αργότερο.
 Παράλληλα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα παρεβρεθεί στη Γ.Σ. που είναι προγραμματισμένη ώστε να ψηφίσει υπέρ της Α.Μ.Κ. με τιμή μετοχής 0.33 ευρώ. Κάτι που είχε ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος ώστε εν συνεχεία να μπορέσει να την καλύψει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ εξ ολοκλήρου αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν ασκήσουν το δικαίωμα τους.
 Εν συνεχεία, θα πρέπει να κατατεθούν τα 15 εκ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και οι μετοχές να περάσουν στα χέρια του Πρίγκιπα. Από εκεί και πέρα θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση 28 ή 29 Νοεμβρίου την οποία θα προκυρήξει ο Πρίγκιπας ώστε να μπορέσει να πάει ως μεγαλομέτοχος και να βγάλει το δικό του Δ.Σ. 

 * Σουλτάν Αλ Σαούντ: "Το καλύτερο για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού"

  

Μέσω του www.prasinanea.gr ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ στέλνει το μήνυμα του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά την υπογραφή του M.O.U. και δίνει τις ευχές του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ

 Το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό και την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από το Τριφύλλι έγινε την Τετάρτη το απόγευμα με την υπογραφή του M.O.U..
 Οι εκπρόσωποι του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και οι εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη έβαλαν τις υπογραφές στο έγγραφο το οποίο ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για τις εξελίξεις.
 Όπως είχε δηλώσει άλλωστε και ο Βλάσης Τσάκας, πριν από καιρό, η υπογραφή του M.O.U. σημαίνει και ολοκλήρωση της συμφωνίας κατά 80%.
 Φυσικά, ο πρώτος που ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τις υπογραφές ήταν ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ ο οποίος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος μετά από αυτό το σημαντικό βήμα.
 "Συνέχεια στο μυαλό μου ο Παναθηναϊκός"
 Μάλιστα, μέσω του www.prasinanea.gr, έστειλε το μήνυμα του για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού την οποία περιμένει πως και πως, αλλά και ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ που έρχεται την Κυριακή στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στον κόσμο του Τριφυλλιού.
 Αρχικά υποστήριξε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της συμφωνίας. Ανυπομονώ να γίνουν τα επόμενα βήματα και να περάσουν οι μετοχές στη κατοχή μου. Ο Παναθηναϊκός είναι διαρκώς στη σκέψη μου και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την επόμενη μέρα".
 Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ ευχήθηκε καλή τύχη στους παίκτες του Παναθηναϊκού και ζήτησε από τον κόσμο του Τριφυλλιού να γεμίσει το γήπεδο: "Εύχομαι καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ζητώ από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το γήπεδο και να τους συμπαρασταθούν".
 Από prasinanea.

 * Ε - Ε - ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: