20/9/11

Επιστροφή και νέα συνεργάτιδα στο blog


 Επέστρεψα από πολυήμερες διακοπές στο εξωτερικό και έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τη νέα συνεργάτιδα του ιστολογίου αυτού. Πρόκειται για την κυρία Κατερίνα Μπιτίτσιου, η οποία είναι ανεξάρτητη δημοσιογράφος, συνεργάζεται με το http://www.bet365.com/news/gr/betting/ και στο εξής θα πλαισιώνει το παρών blog με ειδησεογραφικά κείμενα. Μάλιστα το πρώτο της κείμενο ακολουθεί στην επόμενη ανάρτηση.

 Κατά την απουσία μου συνέβησαν αρκετά στο λατρεμένο χώρο του αθλητισμού.
 Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ενώ χτύπησε στα ίσα και τους διοργανωτές. Το βασικό ωστόσο, είναι ότι πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, 2012.

 Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, αρχικά νίκησε χωρίς δυσκολία τον ΠΑΣ Γιάννινα για το 2χ2 στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια έσωσε την παρτίδα στο Περιστέρι με το γκολ του Λέτο στο 86' (1-1) και ενώ έπαιζε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Καρνέζη στο 3'.
 Αργότερα είχαμε την επανεμφάνιση του Ανδρέα Βγενόπουλου, το εκ νέου εκατέρωθεν κρυφτούλι μεταξύ του Mr MIG και του Γ. Βαρδινογιάννη και μόλις λίγες ώρες πριν βγήκε στο προσκήνιο η ιστορία με το Σαουδάραβα επιχειρηματία Σουλτάν Μπιν Φαχάντ Αλ Σαούντ και τον εκπρόσωπό του Βλάση Τσάκα, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε και επίσημα πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρχικά μέσω ΑΜΚ και εν συνεχεία με κεφάλαιο αλλά και έδειξε πρόθυμος να χτίσει το νέο μας γήπεδο με τη δική του κατασκευαστική εταιρεία. Βέβαια το τρελό αυτό σενάριο μένει να επαληθευτεί, αφού με όσα έχουμε δει πρέπει να είμαστε λίγο καχύποπτοι και να κρατάμε μικρό καλάθι.

 Στο μπάσκετ αποκτήσαμε τους Λόγκαν και Σμιθ, ενώ κοντά στη μεγάλη επιστροφή βρίσκεται ο αγαπημένος όλων Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους. Η ομάδα ξεκίνησε ήδη προετοιμασία με 2χ2 στα πρώτα φιλικά, χωρίς τους Έλληνες διεθνείς. 

 Τέλος, στον ερασιτέχνη τα πράγματα παραμένουν σκούρα, καθώς στο βόλεϊ ανδρών δεν κινείται τίποτα και την ερχόμενη σεζόν θα κατέβουμε με πιτσιρικάδες και έναν δυο έμπειρους, στο βόλεϊ γυναικών δύσκολα θα διατηρήσουμε τα κεκτημένα και στο μπάσκετ γυναικών επίσης δύσκολα θα επαναλάβουμε την περσινή σχετικά καλή πορεία. Ευτυχώς τουλάχιστον ενισχυθήκαμε στο πόλο, όπου μπορούμε να κάνουμε λόγο ακόμη και για πρωτάθλημα κόντρα σε ΟΣΦΠ, Πανιώνιο και Χίο.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

Καλη αρχη ευχομαι...
καλως ηλθες αδελφε!!!

Mike είπε...

Καλως σας βρισκω και παλι!