20/9/11

Καϊμακόγλου: «Οτιδήποτε παραπάνω θα ήταν υπέρβαση»


 Η αποστολή ολοκληρώθηκε. Η εθνική Ελλάδος πέρασε αλλά από λεπτομέρειες δεν ακούμπησε την τετράδα του Eurobasket της Λιθουανίας, μπήκε όμως στην προολυμπιακή εξάδα, ακολουθώντας το αρχικό πλάνο, γεγονός που αφήνει άπαντες ικανοποιημένους, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

 Το μπάσκετ κρύβει εκπλήξεις και η «επίσημη αγαπημένη» βρέθηκε πολύ κοντά σε αυτήν, στην αναμέτρηση με το θύμα της στις τελευταίες διεθνείς διοργανώσεις, Γαλλία.

 Ακόμα κι έτσι όμως, επιβεβαίωσε τα αισιόδοξα προγνωστικά που την ήθελαν σε μία εκ των θέσεων που τη στέλνουν στο προολυμπιακό τουρνουά και ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτό.

 Μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη», ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια τους και την επιτυχία τους μέσα σε μία πολύ νέα ομάδα που κλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα αρκετά αμφίρροπο και ανταγωνιστικό τουρνουά.

 «Αποστολή εξετελέσθη, αυτό τα λέει όλα νομίζω για το ταξίδι μας στη Λιθουανία. Οτιδήποτε κάναμε παραπάνω θα ήταν υπέρβαση. Αν περνούσαμε τη Γαλλία θα ήταν λες και είχαμε πάρει το χρυσό. Μην ξεχνάμε πως είμαστε μια νέα ομάδα, που είχαμε ως βασικό στόχο να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο προολυμπιακό τουρνουά.

 Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ξέρω πόσο πάλεψαν. Δεν ήταν εύκολο, από την αρχή της διοργάνωσης κάθε ματς έμοιαζε με τελικό. Είναι πολύ σημαντικό πως στα μεγάλα παιχνίδια η ομάδα αντέδρασε σωστά και κατάφερε να τα διεκδικήσει όλα».

 Καϊμακόγλου και Καλάθης έπειτα από την εφταήμερη άδεια που τους παραχωρείται, θα ενσωματωθούν κανονικά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στο Ζλάτιμπορ.

  
 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: