5/3/11

Βουλιαγμένη - Παναθηναϊκός 6-5, τσάμπα ήττα με γκολ στο τέλος...


 Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα από τη Βουλιαγμένη στο «Λαιμό» και σε συνδυασμό με την -αναμενόμενη- νίκη του Πανιωνίου κατρακύλησαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πέρασαν μόνοι δεύτεροι και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό.

 Το ντέρμπι ήταν κακό με πάρα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, αλλά τουλάχιστον είδαμε δυνατές άμυνες. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, αλλά η Βουλιαγμένη γύρισε το ματς και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 4-2. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε για τη μεγάλη ανατροπή αλλά το απίστευτο 0/6 με τον παίκτη παραπάνω στην επίθεση στοίχισε για το «Τριφύλλι», που παρ' όλα αυτά θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, όμως οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο φινάλε και βγαίνοντας ωραία στην κόντρα ο Γιώργος Κατσαούνης έγραψε το τελικό 6-5, με τη Βουλιαγμένη να φτάνει τις 11 συνεχόμενες νίκες, μένοντας στο -1 από τον ΟΣΦΠ, τον οποίο και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.


 Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-0, 1-1, 1-2.

 Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Ελμισιάν 2, Βουλγαράκης 1, Γκακ 1, Γούνας 1, Κατσαούνης 1.

 Παναθηναϊκός (Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος): Γ. Αφρουδάκης 2, Στελλάτος 1, Φαναριώτογλου 1, Ζ. Αφρουδάκης 1.

* Στον πάγκο του Παναθηναϊκού κάθισε ο δεύτερος γκολκίπερ, Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός ήταν τιμωρημένος.

* Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση, 1 βαθμό πίσω από τον Πανιώνιο και 4 από τη Βουλιαγμένη, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το ΝΟ Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: