27/2/11

Ειρηνικό συλλαλητήριο, αποθέωση των πραγματικών Πρωταθλητών, μαθήματα εξέδρας και ήθους και μέσα σ' όλα ένας αγώνας χωρίς νόημα...!


 Το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ 35.000 περήφανοι Παναθηναϊκοί διαδήλωσαν σε απολύτως ειρηνικά πλαίσια κατά της αλητείας και κατάφωρης αδικίας που υπέστησαν στη ζούγκλα του Φαλήρου, όπου πρώτα απ' όλα κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιότητα και εν συνεχεία τους κλάπηκε η νίκη στο ντέρμπι αιωνίων και κατά συνέπεια το φετινό πρωτάθλημα. Μία εβδομάδα μετά είναι απολύτως λογικό και ανθρώπινο οι παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι ακόμη επηρεασμένοι από τη θλιβερή για το ελληνικό ποδόσφαιρο νύχτα του περασμένου Σαββάτου, νιώθοντας αηδιασμένοι και ψυχολογικά κακοποιημένοι και φυσικά να μην έχουν καθόλου το μυαλό τους στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, που για τη ιστορία έληξε ισόπαλος 1-1, καθώς δεν είναι ρομπότ αλλά άνθρωποι που δεν είχαν όρεξη να αγωνιστούν σε ένα ελεεινά στημένο πρωτάθλημα, όπου μετά τα αίσχη του «Καραϊσκάκης» είτε κάνεις μόνο νίκες μέχρι το φινάλε είτε μόνο ήττες δεν έχει καμία απολύτως σημασία.



 Από νωρίς το απόγευμα 3.000 και πλέον οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με σημείο εκκίνησης τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τερματισμό, φυσικά, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ενδιάμεσες στάσεις η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και η ΕΠΟ, όπου ο κόσμος φώναξε συνθήματα και αποχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό επεισόδιο, διδάσκοντας ήθος και εκτός αγωνιστικών χώρων.



   

 Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ βρίσκονταν περί τους 35.000 οπαδούς, οι οποίοι από νωρίς είχαν ξεκινήσει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της βρομιάς που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία κρατεί από τη σεζόν 1996-97 όταν και ξεκίνησε η παράγκα με τον Παπουτσέλη να κάνει την... αρχή των οργίων που ακολούθησαν και αρχηγό τον Κρόκους και φτάνει αισίως τα... 14 χρόνια, με το Μαριδάκη να έχει αναλάβει από φέτος με στόχο, προφανώς, άλλα 14 χρόνια στημένων και κλεμμένων πρωταθλημάτων, πουστιάς, βρομιάς και βιασμού του ελληνικού αθλητισμού, με τις πλάτες πάντα της αστυνομίας και του κράτους.


 Αποδέκτες των συνθημάτων της πράσινης λαίλαπας ήταν φυσικά, για... αρχή ο Ολυμπιακός και εν συνεχεία ο Μαριδάκης, η ΕΠΟ, η Superleague, τα ΜΜΕ, η ΚΕΔ, η Ερτ. Χαρακτηριστική κίνηση αγανάκτησης με όσα βιώνουμε ΚΑΙ φέτος το παρορμητικό μάζεμα του σεντονιού της Σούπερ... Λίγδας πριν την έναρξη του αγώνα!


 Και φυσικά δεδομένη ήταν η στήριξη στο πρόσωπο του Γίγαντα και φύσει και θέσει αρχηγού και ηγέτη του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, με το πανό που υψώθηκε και στο οποίο αναγραφόταν κάτι που είχε πει στο Γάλλο σταρ η μητέρα του: «Ότι κι αν συμβεί μην εγκαταλείπεις ποτέ», σε μία προσπάθεια φυσικά να μεταπεισθεί ο παικταράς και να μείνει στην Πανάθα. Το πανό που μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο, μετά τη λήξη του αγώνα, όπως και εκείνο, που αναφερόταν στον αλήτη που κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο:





 Πάμπολλα πανό, φωνή, πραγματικό... ρεσιτάλ από τη Θύρα 13, απολύτως ειρηνικό συλλαλητήριο στους δρόμους και στις εξέδρες, αποθέωση των Πραγματικών Πρωταθλητών, καθώς το πρωτάθλημα τελείωσε με το μάγκικο «2» στο Φάληρο, μαθήματα ήθους από 35.000 οπαδούς, Παναθηναϊκή Περηφάνια για την ομαδάρα μας και τον υπέροχο κόσμο.

 Ο αγώνας μόλις άρχισε και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δε δικαιωθούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: