17/12/10

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός 0-3 σετ, και το νικηφόρο σερί καλά κρατεί!


 Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην Αλεξανδρούπολη ο Παναθηναϊκός, όπου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του τοπικού Εθνικού και συνέχισε το νικηφόρο σερί του μένοντας μόνος 1ος στην βαθμολογία.

 Οι νεοφώτιστοι διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις προηγούμενες έξη αγωνιστικές μόνο σε έναν αγώνα δεν κέρδισαν ούτε σετ, κάτι που επαναλήφθηκε  απόψε, ενώ στην έδρα τους είχαν το απόλυτο με 3/3 κερδίζοντας τόσο τον ΟΣΦΠ όσο και την ΕΑΠ!

 Ο Παναθηναϊκός μετά την μεγάλη νίκη του επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής, αλλά και αυτή επί της Κνακ Ροζελάρε για το Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα και θα μείνει στην 1η θέση, ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ περάσει αύριο χωρίς απώλειες από τη Λαμία, στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής.

 Τα σετ: 19-25, 20-25, 19-25.


 Οι πόντοι και τα στατιστικά των δύο ομάδων:

 Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Γεωργίάδης 1, Ράιτς 13, Κουμεντάκης 3, Σιδηρόπουλος 1, Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α. 5, Γραμματικάκης 7, Τέσιτς 4, Αλ Ναμπχάν 7,  λ-Κωνσταντινίδης 73% υπ. (59% άριστες).

 Παναθηναϊκός: Μηνούδης 9 (3 άσοι), Ψάρρας 4 (2 άσοι), Πετρέας 5, Γιορντάνοφ 10, Πανταλέων 9 (2 άσοι), Λάππας 11, λ-Παπαδημητρίου 93% υπ. (80% άριστες).

* Οι «πράσινοι», που ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη χωρίς τον Στέλιο Καζάζη εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος, καθάρισαν μέσα σε 74' το ματς, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τους Γιορντάνοφ, Μηνούδη και Λάππα, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι τα παιδιά αγωνίστηκαν με όλη τους την ψυχή για τον Στέλιο Καζάζη, όπως δήλωσε μετά το ματς ο αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων.

* Τρομερή παρουσία από το κλαμπ της Αλεξανδρούπολης, που έκαναν το κλειστό «Λεωφόρο» και βοήθησαν πολύ την ομάδα.

 * Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: