12/12/10

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-0. Τα ίδια χάλια, μόνο που τώρα χάθηκαν και βαθμοί


 Το λέγανε και το γράφανε όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού: «Αν συνεχίσουμε με αυτά τα χάλια θα έρθουν και οι γκέλες». Και να που έγινε... Δεν ήταν κάτι προφητικό ή θέμα γρουσουζιάς, αλλά μία απλή διαπίστωση που κάνει κι ένα μικρό παιδί, ή κάποιος μη ειδικός περί των ποδοσφαιρικών. Ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν φέτος είναι τραγικός. Δεν βλεπόμαστε, απλά...

 Ως τώρα βέβαια είχαμε τον... άγιο Τζιμπρίλ, που σκοράροντας σε κάθε ματς, ενίοτε και εις διπλούν μας έδινε τους πολύτιμους βαθμούς. Σήμερα δεν σκόραρε και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έμειναν στο 0-0 στην Τρίπολη, για την 14η και προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, πέφτοντας παράλληλα απ' την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 Οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν απόψε έναν κακό τους δάιμονα, ωστόσο φέτος στην Τρίπολη ο Αστέρας ακόμη δεν έχει σημειώσει νίκη, τελειώνοντας τον πρώτο γύρο με 4 ισοπαλίες & 3 ήττες, έχοντας πετύχει μόλις 2 γκολ!
 Ε, σε αυτή την έδρα σκόνταψε ο άθλιος Παναθηναϊκός και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή.

 Ο Φερέιρα άλλα έλεγε κι άλλα έκανε, αφού ξεκίνησε τελικά τον Τζόρβα αντί του Καρνέζη, το Βύντρα αντί του Γιούρκα και τον Μαρίνο αντί του Λέτο, ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Γκαρσία, Γκοβού σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Πάντως έκανε σωστές αλλαγές και σε σχετικά καλά χρονικά σημεία. Τουλάχιστον τις δύο πρώτες με τον Κατσουράνη αντί του Σιμάο και το Λέτο αντί του Λάζαρου, γιατί η τρίτη ήταν όταν στο τελευταίο τέταρτο πέρασε τον Καραγκούνη (όπως αναμενόταν όμως δεν βοήθησε) αντί του Νίνη -προφανώς λόγω κόπωσης-.

 Το πρώτο ημίχρονο χαραμίστηκε και στο δεύτερο αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Όταν ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πι΄σει ψηλά και να βγει στην επίθεση τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και μοιραία οδηγηθήκαμε σε αυτό το 0-0 και την απομάκρυνση απ' την κορυφή...

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος):  Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστιά, Λαδάκης, Αράς (71' Καρέρα), Κρις, Ουντότζι (83' Φορτούνης), Μάρτινς (90' Μπαρτολίνι).
 
 Παναθηναϊκός (Ζεσουάρδο Φερέιρα):
Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο (46' Κατσουράνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Νίνης (75' Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος (58' Λέτο), Σισέ.

 * Τα χάλια αδιόρθωτα, όμως απόψε χάθηκαν και πολύτιμοι βαθμοί. Ο Γενάρης έρχεται και η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που έχουμε είναι άσχετοι. Το γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν τρίτη πάσα, ή γιατί δεν τρέχουν ή γιατί κάνουν πολλά λάθη παραμένει ανεξήγητο Παναθηναϊκό φαινόμενο.
 Καλή μας χώνεψη η αποψινή γκέλα και πάμε σε πρόωρο «τελικό» με τον Ολυμπιακό Βόλου στο τιμωρημένο -εκτός αν γίνει δεκτή η έφεση- ΟΑΚΑ, με νέα ενδεχόμενη απώλεια να είναι καταστροφική.

 * Επεισόδια έγιναν πάλι στην Τρίπολη, μεταξύ ηλιθίων, που θέλουν να λέγονται Παναθηναϊκοί και της αστυνομίας και προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα. Ντροπή και αηδία πια. Είμαστε υπότροποι, έχουμε καταθέσει έφεση στην τιμωρία εξαιτίας επεισοδίων και οι γνωστοί 50-100 μαλάκες συνεχίζουν να κάνουν κακό στην ομάδα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους του Παναθηναϊκού, που έχουμε τα διαρκείας μας και ήδη δεν είδαμε δύο ματς (Ξάνθη, ΠΑΟΚ) και ακολουθεί τρίτο (Βόλος). Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν μπορεί 100 κωλόπαιδα να καθορίζουν την τύχη της ομάδας και του υπόλοιπου κόσμου. Οι υπεύθυνοι των ΠΑΕ και της πολιτείας ας τους διώξουν πια από τα γήπεδα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti egine re paidia, tora sterepsan oi dikaiologies? den ftaiei pleon o Kezos? Mipos ftaiei o Empen? alitheia ti kaneis ytos? tha ton faei mipos o Fereira? gia na synelthoyme ligo...

edo grafei merika kala, alla prepei na anarotithoume ti symvainei epitelous stin paiania

http://www.sportsecrets.gr/?p=2096

Mike είπε...

Ανωνυμε τι εννοεις "στερεψαν οι δικαιολογιες";
αμα θελεις γραψε αυτα που σε απασχολουν να τα συζητησουμε.

Στην Παιανια συμβαινουν ενα σωρο ανεξηγητα πραγματα εδω και παρα πολλα χρονια..