16/9/10

Με Κοζάνη ξεκινάει στη Δ' φάση του κυπέλλου ο ΠΑΟ. Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τυπική επανεκλογή Πατέρα.


 Η κλήρωση της Γ' και Δ' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας έφερε τον κάτοχο του θεσμού, Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την Κοζάνη. Η Κοζάνη, που έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη φάση αποκλείοντας το Θρασύβουλο (1-0) θα φιλοξενήσει τους πράσινους  σε ημερομηνία που θα καθοριστεί προσεχώς.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο θεσμός του κυπέλλου ξεκίνησε με εκπλήξεις.
 Ομάδες Β' Εθνικής αποκλείστηκαν από μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους. Συγκεκριμένα θύματα έκπληξης έπεσαν οι: Ιωνικός (4-3 στα πέν. απ' την Αναγέννηση Γιαννιτσών), Καλλιθέα (1-0 από Εορδαϊκό), Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1 από Αετό Σκύδρας), Λεβαδειακός (1-0 από Παναχαϊκή), Αγροτικός Αστέρας (2-1 στην παρ. από ΠΑΟ Ρουφ), Θρασύβουλος (1-0 από Κοζάνη) και η Δόξα Δράμας (στα πέν. απ' τον Τύρναβο!), ενώ αρκετές πήραν την πρόκριση στην παράταση...

 Αναλυτικά τα ζευγάρια της Δ' φάσης:
 Κοζάνη-Παναθηναϊκός Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ατρόμητος
 Εορδαϊκός- ΠΑΟΚ
 ΟΦΗ- Ολυμπιακός Βόλου
 ΠΑΣ Γιάννινα- Εργοτέλης
 Παναιτωλικός- Ηρακλής
 Παναχαϊκή- Καβάλα
 Πανθρακικός- ΑΕΚ
 Διαγόρας- Πανιώνιος
 Ηλιούπολη- Ολυμπιακός
 Αετός Σκύδρας- Πανσερραϊκός
 Εθνικός Αστέρας- Skoda Ξάνθη
 Τρίκαλα- Άρης
 Πιερικός- Αστέρας Τρίπολης
 Βέροια ή Τύρναβος- Κέρκυρα
 Εθνικός Πειραιώς ή ΠΑΟ Ρουφ- Λάρισα 


 * Εν τω μεταξύ σήμερα στο Δ.Σ. επανεκλέγη και τυπικά ο Νικόλας Πατέρας στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


 «Ολοκληρώσαμε το Δ.Σ όπου επικυρώθηκε η εκλογή μου. Συζητήσαμε διάφορα που θέματα που αφορούν τον ΠΑΟ, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, από εδώ και πέρα προχωράμε δυνατά για την επίτευξη των στόχων μας», είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με την εικόνα της ομάδας. «Αυτόν τον προβληματισμό που είχα τον εξέφρασα στους παίκτες, νομίζω οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει το μήνυμα και περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο τα αποτελέσματα».

 Τρεις αλλαγές στο Δ.Σ

 Από κει και πέρα, ο Νικόλας Πατέρας που εξελέγη παμψηφεί (17 ψήφοι υπέρ, απουσίαζαν οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Αδαμάντιος Πολέμης και ο κ. Σιούφας) επέστρεψε φυσικά και στο Δ.Σ αντί του Στέφανου Ησαΐα. Επίσης, έγιναν ακόμη δύο αλλαγές. Στη θέση του Κωνσταντόπουλου ο Λεωνίδης Πολέμης και αντί του Κυριακόπουλου ο Γιώργος Νίκας. Επίσης αλλαγές είχαμε και στην εκτελεστική επιτροπή. Πατέρας, Γόντικας, Βουτσαράς και Μαυροκουκουλάκης θα είναι η τετράδα.

 Από εδώ.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
απο εκει διπλα(Πτολεμαΐδα) ξεκινησε η περσινη μας πορεια στο κυπελλο..
παμε για νταμπλ κ φετος

Mike είπε...

Ακριβως φιλε, με Εορδαϊκο. Ανετο 0-3 με «σοου» Ρουκα. Με δικο του γκολ αυτη την ωρα προηγειται η Ντιναμο της Βιγιαρεαλ..
Καλος παιχτης, απ' τα λαθη του ΠΑΟ η απομακρυνση του..
Τεσπα, ας αφησουμε πισω τα παλια. Παμε για νεο νταμπλ!