17/9/10

Super Άρης, τεράστια νίκη 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης!! Σημαντική ισοπαλία για ΠΑΟΚ 1-1 εκτός με Μπριζ!


 Πολύ μεγάλη -μία ακόμη- βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας τρομερός Άρης νίκησε με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, Ατλέτικο Μαδρίτης και έγραψε μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του!
 Ας είχαν απουσίες οι Ισπανοί. Είχε κι ο Άρης. Ας είχε και τύχη ο Άρης προς στο τέλος του αγώνα. Χρειάζεται και η τύχη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους!
 Η ουσία μετράει στο ποδόσφαιρο και ο Άρης ήταν ουσιαστικός, παίζοντας όμως και ωραία μπάλα. Κοίταξε κατάματα τον μεγάλο αντίπαλό του, επέβαλε το δικό του ρυθμό στο ματς, τουλάχιστον μέχρι και το 1-0, γιατί μετά η Ατλέτικο πίεσε πολύ και εν τέλει έφτασε σε αυτή τη σπουδαία νίκη με τη γκολάρα του Χαβίτο στο 59'! Τρομερή βοήθεια δέχτηκε και από τον κόσμο του, ενώ και ο διαιτητής ήταν πολύ καλός.
 Επιπλέον κράτησε αυτό το απίστευτο αήττητο εντός έδρας για 43 ολόκληρα χρόνια(!) και 23 σερί ματς!

 Πλέον, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη Νορβηγία με τη Ρόζενμποργκ, ο Άρης θα παίξει την πρόκριση στις δύσκολες διπλές αναμετρήσεις με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και δικαιούται να ελπίζει σε πρόκριση!


 Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε και αυτός θετικά, αφού πήρε ισοπαλία στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ. Μπορεί η βελγική ομάδα να έχει τα χάλια της τελευταία, αλλά στην Ευρώπη και ειδικά στην έδρα της αποτελεί υπολογίσημη δύναμη. Ο ΠΑΟΚ είχε πολλά κενά στην άμυνα, η Μπριζ προηγήθηκε νωρίς, αλλά ευτυχώς για τον «Δικέφαλο» δεν έγινε ποτέ το 2-0, για να έρθει το 78' και η ισοφάριση με το Μαλεζά, που έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην ελληνική ομάδα. Πλέον ο ΠΑΟΚ αν καταφέρει να κερδίσει στην «Τούμπα» τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κυνηγήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα δύο κολλητά ματς με τη Βιγιαρεάλ.

 Τέλος και η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 3-1 τη Χάιντουκ, τη χειρότερη ομάδα του ομίλου της και θα παλέψει με την Άντερλεχτ για τη δεύτερη θέση, πίσω απ' τη Ζενίτ που δείχνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα για την πρωτιά.

 * Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για την Ελλάδα, που από τα προκριματικά κιόλας είχε φανεί ότι έχουμε φέτος τις δυνατότητες να πάμε καλά και να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς. Και οι 3 μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στους «32» του Europa League, ενώ φυσικά και ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

 * Ο Παναθηναϊκός, που και σήμερα αποδείχθηκε ότι πήρε σπουδαίο «2» στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπου είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα περάσει άλλη ομάδα φέτος!

 * 'Ολοι μαζί και ο... καρπαζοεισπράκτορας χώρια! Ο Θρήνος ευτυχώς (γιατί γελάσαμε αρκετά το καλοκαίρι) ή δυστυχώς (γιατί δεν θα μας χαρίσει άλλες βραδιές έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει) αποκλείστηκε απ' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι γαύροι απόλαυσαν το αποψινό μεγαλείο απ' τους αγαπημένους τους καναπέδες! Καθήστε εκεί μέχρι τον... Ιούλιο που θα ξαναπαίξετε με το επόμενο μεγαθήριο βεληνεκούς Μακάμπι!

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αγαπητέ φίλε μου όλα πήγαν καλά!

Πόλύ όμορφο ματς, γεμάτο ένταση και παλμό!

Διασκέδασα το ματς, χάρηκα με το αποτέλεσμα και πορώθηκα με την ατμόσφαιρα!

Τι άλλο να ζητήσω;

Την καλημέρα μου!

Mike είπε...

Ε ναι ετσι ειναι φιλε, μαγικη βραδια απο καθε αποψη!
Εδω, ποτε αλλοτε δεν ειχα αφιερωσει ολοκληρο αρθρο σε αλλη ελληνικη ομαδα, αλλα νικες σαν τη χθεσινη του Αρη δεν μπορω και ειλικρινα δε θελω να τις παραβλεπω!
Οπως και το «χ» του ΠΑΟΚ, που εδειξε οτι πολυ δυσκολα χανει..

Μακαρι να εχουμε 3 προκρισεις + 1 της Τριφυλλαρας!

Καλημερα Κανθαρε και καλη δυναμη σε αυτο που αντιμετωπιζεις.. :)