14/9/10

Τρομερές μεταγραφές ο ΠΑΟ στο πόλο με Γιώργο & Ζάχο Αφρουδάκη και Καραμπέτσο, που όχι μόνο γλυτώνει το ναυάγιο, αλλά... εκτοξεύεται! Βρίσκει το δρόμο του και το βόλεϊ!


 Μετά τα ευχάριστα νέα στο ποδόσφαιρο με την -επιτέλους- αλλαγή στα διοικητικά, επανήλθε το καλό κλίμα και η ηρεμία στον Παναθηναϊκό και αυτό δεν άργησε να φανεί και στα υπόλοιπα τμήματα, αφού ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Και όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη!
 Το πόλο αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα και οι φόβοι για διάλυση υπήρξαν το καλοκαίρι. Ευτυχώς όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά ο Παναθηναϊκός έκλεψε την παράσταση στις μεταγραφές παίρνοντας τον παιχταρά Γιώργο Αφρουδάκη, που έμεινε ελεύθερος απ' τον ΟΣΦΠ. Μάλιστα το πολύ μεγάλο συμβόλαιο του έμπειρου φουνταριστού κάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ενώ ακόμη υποσχέθηκε και έφερε και τον αδερφό του, Ζάχο Αφρουδάκη που αγωνιζόταν στο Παλαιό Φάληρο!
 Με τους αδερφούς Αφρουδάκη, την μετεγγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα Φίλιππου Καραμπέτσου απ' τα Χανιά, που επιστρέφει στο Τριφύλλι και τις προσθήκες δύο νέων παιδιών, των Δραγώνα (Πανιώνιος) και Σιώνη (επίσης επιστρέφει), αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ' τον πρώην παίχτη μας Φάνη Κουντουδιό, γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα ενισχύεται σημαντικά.
 Σίγουρα ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κόντρα με ΟΣΦΠ, Πανιώνιο, Βουλιαγμένη, αλλά τουλάχιστον χτίζεται μία καλή ομάδα που μπορεί τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει!


 Το απόγευμα της Δευτέρας είχαμε και τη συνάντηση στο βόλεϊ των αντρών. Ο Μιχάλης Κίτσιος συναντήθηκε με τον Στέλιο Καζάζη και τους παίχτες και υπήρξε τόσο συμφωνία για εξόφληση των χρεών από πέρυσι (ντροπή) όσο και δέσμευση για καταβολή των φετινών μισθών. Σήμερα το απόγευμα στη Γλυφάδα θα γίνει η πρώτη προπόνηση, ενώ θα προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
 Επιτέλους και αυτό το τμήμα, που πέρασε από χίλια κύμματα το καλοκαίρι, βρίσκει το δρόμο του και πλέον ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί δυνατός και του χρόνου σε όλα τα αθλήματα!

 * Οπαδοί του Παναθηναϊκού δήλωσαν οι Αφρουδάκηδες, ενώ συγκεκριμένα ο Γιώργος έκανε λόγο για μεταγραφή που περίμενε 15 χρόνια! Και οι δύο πέταξαν για Βαρκελώνη για τον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟ με τη Μπάρτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: