29/6/10

Βραζιλία - Χιλή 3-0. Πανεύκολα οι Βραζιλιάνοι προκρίθηκαν στους "8" επί των ελλειπών Χιλιανών και θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία σε ακόμη έναν σούπερ προημιτελικό!


 Στη Λατινοαμερικάνικη αναμέτρηση για την φάση των "16" στο "Έλις Παρκ Στέιντιουμ" του Γιοχάνεσμπουργκ η Βραζιλία έφτασε απλά και ωραία στο 3-0 επί της Χιλής και προκρίθηκε για 5η σερί Μουντιάλ στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία. Η Χιλή, που είχε πολλές απουσίες αμυντικών εξαιτίας των καρτών που είχαν συμπληρώσει, δεν κατάφερε να κοντράρει τους Βραζιλιάνους και αποκλείστηκε από έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.
 Οι Ζουάν στο 35' με καρφωτή κεφαλιά, Λουίς Φαμπιάνο στο 38' με τρίμπλα στον τερματοφύλακα και πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Κακά και Ρομπίνιο στο 59' με όμορφο πλασέ μετά από υπέροχη ενέργεια του Ραμίρεζ, τα γκολ για τη Σελεσάο που σε ακόμη ένα ματς δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της αλλά πήρε αυτό που ήθελε χάρις στις ποιοτικότατες μονάδες που διαθέτει.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Βραζιλία (Κάρλος Ντούνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Μπάστος, Λούσιο, Ζουάν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Ραμίρεζ, Ντάνιελ Άλβες, Κακά (81’ Κλέμπερσον), Ρομπίνιο (85’ Ζιλμπέρτο), Λουίς Φαμπιάνο (76’ Νιλμάρ).

 Χιλή (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μπράβο, Φουέντες, Κοντρέρας (46’ Τέλο), Ίσλα (62’ Μιγιάρ), Χάρα, Καρμόνα, Βιδάλ, Μ. Γκονζάλες (46’ Βαλδίβια), Μποσεχούρ, Σουάζο, Σάντσες.

 * Ολλανδία - Βραζιλία στους "8" σε ακόμη έναν σπουδαίο προημιτελικό. Ελαφρύ φαβορί η Βραζιλία λόγω των πολύ μεγάλων ονομάτων που διαθέτει, αλλά και της βαριάς φανέλας. Η Ολλανδία έχει ακόμη μία καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και ο πήχης είναι ψηλά. Μεγάλο εμπόδιο, αλλά όχι απροσπέλαστο η Βραζιλία για τους Οράνιε που θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

τρομερη μπαλα απο την βραζιλια..μακαρι να περασει η ολλανδια αλλα δεν το βλεπω..
καλησπερες φιλε!

Mike είπε...

Κι εγω θα ηθελα Ολλανδια. Μακαρι να δουμε και τελικο Αργεντινη- Ολλανδια!