18/4/10

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1, με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή Superleague ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και πλέον πάει για το νταμπλ!


 Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή Superleague ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι, με πολλές απουσίες (Σισέ, Καραγκούνης, Νίνης, Σαριέγκι, Καντέ ήταν εκτός αποστολής και Τζόρβας, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σεϊταρίδης, Βύντρα στον πάγκο), για την 30η και τελευταία αγωνιστική πέρασαν από τους "Ζωσιμάδες" επικρατώντας του ΠΑΣ με 0-1.
 Ο Νίκος Σπυρόπουλος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και μάλιστα έδειξε ότι πατάει καλά ενόψη του τελικού κυπέλλου. Ο Καρνέζης έκανε το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν, ενώ ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο 19χρονος χαφ, Φώντας Φέτσης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 86'. Σε όλο το 90λεπτο αγωνίστηκε και σε αυτό το αδιάφορο ματς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Έλεος ρε παιδιά. Αρχηγός Εθνικής Βραζιλίας, 33 χρονών και παίζει 90λεπτα σε κάθε χωράφι της Ελλάδας, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει και ο τελικός κυπέλλου... Υπερπολύτιμος ο Σίλβα αλλά απόψε θα μπορούσε να πάρει ανάσες...

 Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Γκάμπριελ στο 56', ενώ ο Παναθηναϊκός είχε και 2-3 καλές στιγμές και ένα δοκάρι με τον Χριστοδουλόπουλο στο 69' για να αυξήσει τη διαφορά, ενώ και τα -από την προτελευταία αγωνιστική- πεσμένα Γιάννινα είχαν μια δυο φάσεις για γκολ.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Ζαφειρόπουλος, Στάθης (72' Μιχαλόπουλος), Σκαρντουέλι, Βαρτζιώτης, Κώτσιος, Ανδράλας, Ρόβας, Καζναφέρης (46' Τζάνης), Σίσιτς (64' Σενόνε), Μπακαγιόκο, Αράς.

 Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μπιάρσμιρ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (70' Σαλπιγγίδης), Γκάμπριελ, Ρουκάβινα (86' Φέτσης), Πετρόπουλος (63' Κλέιτον).

 * Από σήμερα κρατάμε τη νίκη (σε αντίθεση με το ματς του κυπέλλου), την θετική επανεμφάνιση του Σπυρόπουλου και την όρεξη του Λάζαρου. Επίσης την επιβεβαίωση ότι ο Ρουκάβινα ξέρει μπάλα αλλά δεν βάζει τα πόδια του στις φάσεις και παίζει άνευρα, ο Γκάμπριελ ξέρει μπάλα αλλά παρουσιάζεται αδιάφορος και οι Πετρόπουλος, Κλέιτον είναι λίγοι για τον Παναθηναϊκό. Μαρίνος, Μπιάρσμιρ δεν είναι κακοί, κάθε άλλο, απλά θέλουν δουλειά..

 * Και τώρα πάμε φουλ για τον τελικό κυπέλλου το Σάββατο. Θέλουμε το κύπελλο. Θέλουμε το νταμπλ. Πρωτάθλημα και κύπελλο Παναθηναϊκέ!!!

 * Με το Ηρακλής - Ξάνθη 2-4 γελάει όλη η Ελλάδα. Εγώ θα πω απλά ότι αυτά είναι κύκλοι. Πριν από μερικά χρόνια ο Ηρακλής έπαιζε την κατηγορία τελευταία αγωνιστική μέσα στην Ξάνθη. Ο Ηρακλής ήταν τραγικός εκτός έδρας και η Ξάνθη είχε να χάσει στα "πηγάδια" 2μιση χρόνια. Αποτέλεσμα 1-2 (αν θυμάμαι καλά) και ο Ηρακλής έμεινε στην κατηγορία...
 Φέτος αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Η Ξάνθη ανέβηκε τελευταία αγωνιστική στο "Καυταντζόγλειο" με στόχο τη νίκη για την παραμονή. Χωρίς νίκη εκτός έδρας, με 4 ισοπαλίες και 10 ήττες, αλλά το χειρότερο ήταν τα γκολ... Στα 14 προηγούμενα εκτός έδρας ματς η Ξάνθη είχε πετύχει 4 γκολ, όσα δηλαδή πέτυχε σήμερα...

 * Με το «2» της Ξάνθης βέβαια υποβιβάζεται ο Λεβαδειακός, το... έτερο παράρτημα, του αλήτη του Κομπότη. Προσωπικά προτιμούσα να πέσει ο Κομπότης απ' τον Πανόπουλο. Δεν συγκρίνονται στην αλητεία και τη βρωμιά!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Για ετοιμάσου να γκρεμίσουμε την Αθήνα με το ντάμπλ :-))))

Mike είπε...

χαχαα θα γινει χαμος σιγουρα, αλλα το θεμα ειναι να γινει και του χρονου και του παραχρονου κλπ!