19/4/10

Το πρώτο βήμα έκανε ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος, 3-0 τον Άρη στη Γλυφάδα


 18 ολόκληρες μέρες ήταν ο Παναθηναϊκός μακρυά από αγωνιστική δράση. Αυτό όμως δεν επηρέασε στο ελάχιστο την ομάδα του Στέλιου Καζάζη να επικρατήσει του Άρη με 3-0 σετ στη Γλυφάδα ανοίγοντας το σκορ σε αυτή την ημιτελική σειρά των πλέι οφ. Και με εξαίρεση το δεύτερο σετ που κρίθηκε στην παράταση (29-27), οι πράσινοι πήραν δια περιπάτου το πρώτο και το τρίτο, αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ επιθετικά, με πλουραλισμό στο σκοράρισμα, ενώ ο Άρης δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα μπλοκ(!). Αλλά εξίσου καλός ήταν ο Παναθηναϊκός και αμυντικά.

 Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός θα ψάξει στα «Βασιλικά» το 2-0 και εν συνεχεία μία ακόμη νίκη στη Γλυφάδα (η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες) για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα περιμένει πως και πως -λογικά- τον ΟΣΦΠ για να πάρει ρεβάνς για πέρυσι αλλά κυρίως να πανηγυρίσει το νταμπλ!

 Τα σετ: 25-14, 29-27, 25-18.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Καζάζης): Αγκάμες 18, Πανταλέων 5, Σμαραγδής 5, Σαμικά 14, Ζαγκούμνι 2, Χριστοφιδέλης 8, Παπαδημητρίου (λ-76%), Ψάρρας, Χατζηαντωνίου.

 Άρης (Οικονομίδης): Πετρέας 7, Κιόσης 1, Κοβάτσεβιτς 13, Μιλιβόγιεβιτς 9, Ρουμελιώτης 11, Τερζής 3, Σάμαρτζιτς (λ-65%), Σαρακεΐσογλου, Τακουρίδης 1, Τζελάτης 1.

 * Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα για τα θύματα της Πολωνίας, κάτι που ζήτησε ο Πάβελ Ζαγκούμνι.

 * Απαράδεκτη η εικόνα στο «Μάκης Λιούγκας» με μόλις 100 περίπου άτομα να παρακολουθούν το ματς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: