21/3/10

Λίγες ώρες έμειναν για το ντέρμπι, όπου ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να αλλάξει οριστικά σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκθρονίζοντας τον διορισμένο ψευτοπρωταθλητή ΟΣΦΠ και τελειώνοντας τον πράκτορα!





  

 Σε λίγες ώρες λοιπόν 65.000 και πλέον Παναθηναϊκοί θα βρισκόμαστε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ένα ντέρμπι που αυτή τη χρονιά... δεν κρίνει το πρωτάθλημα, αφού ακόμη και σε περίπτωση μη επικράτησης των πρασίνων και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μετά το ντέρμπι, το +5 και +7 που έχουμε αυτή τη στιγμή από ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ το πολύ να μειωθεί λίγο ακόμη...
 Όμως, όπως έχουμε ξαναπεί το θέλουμε πολύ αυτό το ματς. Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του σήμερα στο ΟΑΚΑ, για να αλλάξει οριστικά σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να πάει τη διαφορά στο +10 από τον Ολυμπιακό και να τον εκθρονίσει και μαθηματικά, ενώ θα υπολείπονται ακόμη τρεις αγωνιστικές!
 Να τον στείλει στα πλέι οφ, όπου το ακόμη πιο εφιαλτικό για εκείνους σενάριο θα είναι να μείνουν εκτός Champions League, πόσο μάλλον εκτός Ευρώπης γενικά!
 Και να τελειώσει τον διορισμένο μια και καλή, διώχνοντας τη σαπίλα των τελευταίων 13 χρόνων!
 Και παράλληλα, εμείς, αφενός θα πάρουμε τη ρεβάνς για την ήττα στο Φάληρο, αφετέρου με νίκη δεν θα τους δώσουμε το δικαίωμα να λένε ότι "μπορεί να πήρατε το πρωτάθλημα, αλλά δεν μας κερδίσατε"!

 Ακούω διάφορα περί 3-0 κλπ.. Όχι ρε παιδιά, μην πέσουμε πάλι στην παγίδα. Μακάρι να έρθει μία ευρεία νίκη με όσο δυνατόν μεγαλύτερο σκορ, αλλά το μυαλό όλων μας θα πρέπει να βρίσκεται απλά στην επικράτηση!

 Αγωνσιτικά, τα άσχημα ήρθαν με τον αποκλεισμό του Σαριέγκι. Ο Βάσκος, μπορεί να λέμε ότι δεν κάνει για την ομάδα μας, αλλά βγάζει πάθος σε αυτά τα ματς και μην ξεχνάμε ότι είναι ήδη εκτός αποστολής οι Σπυρόπουλος, Δάρλας, Μαρίνος, ενώ οι Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ μπορεί να συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά προέρχονται από πολύμηνη απουσία και λογικά δεν θα χρησιμοποιηθούν!
 Άρα λοιπόν, πάμε χωρίς πλάγια μπακ, με τον Καντέ να πηγαίνει αριστερά και λογικά τον Βύντρα δεξιά. Το θέμα είναι ποιο θα είναι το αμυντικό κεντρικό δίδυμο. Μπιάρσμιρ - Κατσουράνης; Βύντρα - Κατσούρ με τον Σουηδό να πηγαίνει δεξιά; Ή μήπως ο Ζιλμπέρτο σέντερ μπακ;
 Θα τα δούμε όλα αυτά. Ελπίζω κι ο Νιόπλιας να στήσει σωστά την ομάδα και ελπίζω και περιμένω ακόμη περισσότερο, τα παιδιά που θα παίξουν, όποιοι κι αν είναι αυτοί, να τα δώσουν όλα, να παίξουν με ψυχή και πάθος για τη νίκη!
 Και ο κόσμος φυσικά που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, να τραγουδάει πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ντέρμπι για την ομαδάρα μας, που ελπίζουμε και πιστεύουμε να μας δικαιώσει σήμερα.
 Μην ξεχνάμε πως τα ματς με Λεβαδειακό, Τρίπολη και ΟΣΦΠ είναι αυτά, για τα οποία θυσιάστηκε το Europa League και η Ευρωπαϊκή διάκριση...
  Ο Σισέ χρωστάει γκολ σε ντέρμπι, ο Λέτο δήλωσε πως το ντέρμπι είναι δικό του, γιατί τους έχει άχτι, αλλά προσωπικά δεν έχω κάποια προτίμηση. Ας κερδίσουμε και τα γκολ ας τα βάλει όποιος ναναι!


 * Γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό!!!!!

 * Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ!!!!

 * Μεγάλη προσοχή στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απαντήσουμε στις προκλήσεις. Μην τους δώσουμε καμία αφορμή να λένε διάφορα. Ας τους γαμήσουμε ποδοσφαιρικά και αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου!!!!!

 * Ποτέ ξανά Πρωτάθλημα στον Πειραιά!!!!!!

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Καλή επιτυχία. Μάλλον δεν θα το δω το ματς, λόγω του ότι σκέφτομαι να πάω στη Νέα Σμύρνη, αλλά θεωρώ ότι αν ο Νικόλας δεν φοβηθεί και αυτό το ντέρμπι, τότε θα κερδίσεις. Και εκτιμώ ότι δεν θα φοβηθεί.