27/3/10

Παναθηναϊκός - Ποσειδώνας Ιλισίων 14-4


 Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Ποσειδώνα με 14-4 για την 20η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι μετά τα τελευταία, συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, που ουσιαστικά μιλάμε για... σχεδόν ολόκληρο τον β' γύρο, έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο. Βέβαια, αφενός αγωνίζονταν στο ΟΑΚΑ, όπου αντλούν μεγάλη δύναμη φέτος, αφετέρου απέναντί τους είχαν έναν πολύ ασθενέστερο αντίπαλό, ο οποίος μετά και τη σημερινή ήττα λογικά επιστρέφει στην Α2.

 Με τη νίκη τους αυτή, οι πολίστες του Ντράγκαν Άντριτς έφτασαν τη Λάρισα (έχασε στη Βουλιαγμένη) στους 19 βαθμούς, αλλά υπερτερούν έναντι των Θεσσαλών και άρα εμείς είμαστε στην προνομοιούχο 6η θέση. Στην 5η θέση βρίσκεται το Παλαιό Φάληρο, το οποίο με τον ανέλπιστο βαθμό που πήρε από τον ΠΑΟΚ μας ξέφυγε 1 βαθμό πριν μας υποδεχθεί στο μεγάλο ματς της επόμενης, προτελευταίας αγωνιστικής. Στην 4η θέση και τους 21 βαθμούς πήγε η Βουλιαγμένη, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι σταθερά 3ος με 24.
 Από την άλλη, ο ΝΟΠ βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω μας και είναι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει το Τριφύλλι για την κατάληψη ης 6ης θέσης..

 Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 2-1, 5-0.

 Tα γκολ των δύο ομάδων:

  Παναθηναϊκός (Αντριτς): Βουλγαράκης 6, Δερμιτζάκης 2, Καφτεζόπουλος 2, Κουντουδιός 1, Τσόκας 1, Βράνιες 1, Φαναριώτογλου 1.

  Ποσειδών Ιλισίων (Κεχαγιάς): Μουρίκης 1, Μπελέρη 1, Μπουρνάζος 1, Στεργιόπουλος 1.
 
 * Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για 40 ημέρες περίπου, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η επανέναρξη θα γίνει στις 8 Μαΐου, με τη διεξαγωγή της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

 * Την προτελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο, ενώ την τελευταία αγωνιστική υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: