7/3/10

Παναθηναϊκός - ΦΕΑ 62-73

 Την ήττα με 62-73 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη ΦΕΑ στη Λεωφόρο για την 19η αγωνιστική της Α1 των γυναικών. Αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με το διπλό των Εσπερίδων στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, φέρνει πλέον τις Εσπερίδες στους 34 βαθμούς και μία ανάσα από την κατάληψη της 2ης θέσης. Στην τρίτη θέση και στους 32 βαθμούς ισοβαθμούν οι Παναθηναϊκός, Άρης και ΔΑΣΑΛ. Ο Παναθηναϊκός βέβαια έχει και ένα ματς λιγότερο και διατηρεί ακόμη λίγες ελπίδες για την 2η θέση.

 Σήμερα, στο κλειστό της Λεωφόρου η ΦΕΑ, όπως και στο αντίστοιχο ματς για το κύπελλο, ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στα τρίποντα και αυτό ήταν το σημείο που έκρινε το ματς.

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 32-43, 50-54, 62-73.

Οι σκόρερ του Τριφυλλιού:
Παναθηναϊκός (Γερεουδάκης): Γουίλσον 17 (1), Χαλιβελάκη 6, Ξάνθου, Νικολαΐδου 13, Πανταζή, Ζικυρίδου 9, Μεντιόλα 14 (2), Ίλιτς 3 (1).

 * Επόμενη αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα.

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Θέλω να πάω να δω ματς γυναικών φέτος δεν εχω πάει.

Mike είπε...

Κι εγω φιλε λιγα εχω δει φετος, οσα προλαβαινω. Ξερεις, αυτο που ειναι τα ματς στις 12:00 τις Κυριακες αλλωτε βολευει και αλλωτε παλι οχι...

Παντως ανεξαρτητα με τη θεση που τελικα θα παρουν, η χρονια, τηρουμενων των αναλογιων ειναι πετυχημενη. Μακαρι να βρεθουν ανθρωποι να στηριξουν διοικητικα το τμημα, γιατι η προσπαθεια που καταβαλουν τα κοριτσια ειναι εκπληκτικη και ειναι κριμα να παει χαμενη!