21/2/10

Μετά και τη χθεσινή σφαλιάρα του κόκκινου καφενείου στο Παγκρήτιο, παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία σήμερα στον Παναθηναϊκό με "2" στην Τούμπα να τελειώσει οριστικά και τους δύο και να αγκαλιάσει τον τίτλο!


 Λίγες ώρες μείνανε για το μεγάλο ντέρμπι τη Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, το οποίο 8 στροφές πριν το τέλος αποτελεί καθοριστικό ματς και για τους... τρεις, μαζί με τον Ολυμπιακό, στην μάχη για το φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα μετά το χθεσινό 1-1 των ανύπαρκτων στο Παγκρήτιο με τον Εργότέλη, οι σημερινοί μονομάχοι έχουν χρυσή ευκαιρία να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Από τη μία ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, που αν κερδίσει πιάνει εκ νέου τον Ολυμπιακό και μειώνει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς, κάτι που φυσικά θα του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει όσο ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!
  Και από την άλλη ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός ξέρει καλά πως με δική του νίκη ξεφεύγει με 8 ολόκληρους βαθμούς από τον "Δικέφαλο" και ουσιαστικά τον αφήνει εκτός μάχης τίτλου, ενώ θα βρεθεί και στο +5 από τον δεύτερο ΟΣΦΠ και ουσιαστικά θα έχει αγκαλιάσει το πρωτάθλημα (πόσες αυτοκτονίες να κάνει μετά;)!

 Το χθεσινό 1-1 του ψευτοπρωταθλητή, με τον Σπάθα να τον κρατάει ζωντανό, αφού μέτρησε υπέρ του μη κανονικό γκολ, ενώ δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στον Εργοτέλη και δεν έδωσε κόκκινη στον Μέλμπεργκ (τί άλλο να έκανε;;), δίνει στους πράσινους το περιθώριο τη ισοπαλίας σήμερα. Θα μείνει το +3 και το +5 αντίστοιχα ενώ θα έχει βγει μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια.

 Θέλω να πιστεύω ότι Νιόπλιας και παίχτες θα κάνουν αυτό που πρέπει σήμερα και δεν θα μας ξαναπικράνουν. Είναι μεγάλη ευκαιρία να τους τελειώσουμε από σήμερα ή τουλάχιστον να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Το ενδεχόμενο ήττας δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Το ενδεχόμενο ήττα σωστά κανεις και δεν το σκέφετσαι. Αν χάσεις θα ειναι πισωπεταλια. Ο Παναθηναικος με αυτο το ματς μπορει να ξεκαθαρισει την κατασταση.

El Loco είπε...

καλησπερα Mike
διπλο μεσα στην τουμπα, τους τελειωνουμε και φυγαμε για Ρωμη!!!

Skouliki είπε...

εγω ειμαι με παοκ ..λογω μιας ανεξηγητης αγαπης
αλλα και στις 2 ομαδες καλη επιτυχια και πανω απο ολα καλο να δουμε καλο παιχνιδι