25/2/10

Παναθηναϊκή Ευρωβραδιά απόψε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αντίο στην Ευρώπη είπαν χθες τα κορίτσια στο βόλεϊ


 Λίγη ώρα έχει απομείνει πριν από ακόμη μία μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά για τον Παναθηναϊκό.
 Στο ποδόσφαιρο, στο Ολύμπικο απέναντι στη Ρόμα, ο Παναθηναϊκός με περίπου 8.000(!) οπαδούς στο πλευρό του -αφού σήμερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος που βρίσκεται στη Ρώμη ήρθε σε επαφή με τους Ιταλούς διοικούντες της Ρόμα και ζήτησε και πήρε κι άλλα εισιτήρια!- θα ψάξει την πρόκριση στους "16" του  Europa League. Βέβαια η πρόκριση από μόνη της είναι σημαντική, η προοπτική ωστόσο να αποκλείσεις ένα μεγαθήριο όπως η Ρόμα έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία!
 Με ανησυχεί βέβαια το γεγονός που ο Νιόπλιας έχοντας τέτοια προοπτική μπροστά του και με δεδομένες τις απουσίες των Ιταλών (Σέρτζιο, Πιζάρο, Τότι, Τόνι) θα κρατήσει στον πάγκο τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη, Λέτο, Σαλπιγγίδη ενόψη λέει... Νέας Σμύρνης!
 Όπως και ναχει η Πανάθα μπορεί να κάνει το "μπαμ" απόψε και να γράψει μία ακόμη ολόχρυση σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.
 Σήμερα έχουμε Ευρωπαϊκό ματς. Νέα Σμύρνη και Πανιώνιος από αύριο!


 Λίγο αργότερα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στην φετινή του Ευρωπαϊκή περιπέτεια. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν το κύπελλο Ελλάδας από τον Ολυμπιακό και απόψε τα παίζουν όλα για όλα για να μην αποχαιρετήσουν πρόωρα την Ευρώπη. Το κακό βέβαια είναι ότι απέναντι τους έχουν την καλύτερη φετινή Ευρωπαϊκή ομάδα, την Μπαρτσελόνα!
 Το καλό είναι ότι θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει μάλιστα τις πόρτες από τις 19:00 ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης του Ρομα - ΠΑΟ από τις γιγαντοοθόνες!
 Ομπράντοβιτς, παίχτες και κόσμος, όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη, έστω με μισό πόντο (ποια διαφορά και μαλακίες!) που θα μας στείλει κατά πάσα πιθανότητα στους "8".


 Χθες, τα κορίτσια στο βόλεϊ δεν τα κατάφεραν. Γνώρισαν την ήττα στο Βέλγιο από την Αστερίξ  εύκολα με 3-0 και σε συνδυασμό με την νίκη τους στη Γλυφάδα με 3-2 αποχαιρέτησαν την Ευρώπη και δεν κατάφεραν να επαναλάβουν τον περσυνό τους θρίαμβο. Αντίθετα η νεανική βέλγικη ομάδα ξαναπροκρίθηκε σε Ευρωπαϊκό φάιναλ φορ μετά από εννιά χρόνια!

                  ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: