13/6/08

Και επίσημα προπονητής του ΠΑΟ ο Τεν Κάτε

Ο Ολλανδός Χενκ Τεν Κάτε είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, η συνεργασία του οποίου με το "τριφύλλι" ανακοινώθηκε για τα επόμενα 2 χρόνια. "Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω ως προπονητής τον Παναθηναϊκό. Είμαι συνηθισμένος να δουλεύω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ανταγωνισμού και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρώ αυτό το νέο βήμα στην καριέρα μου ως σπουδαία πρόκληση. Η οργάνωση, η ιστορία και η φιλοδοξία του Παναθηναϊκού, αλλά και η γενικότερη στάση των ανθρώπων του απέναντι στο ποδόσφαιρο είναι ανάλογες των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ευρώπη και γι' αυτό πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες μου", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 53χρονου Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Ιουνίου πριν ξεκινήσει η ομάδα προετοιμασία. Ο Φαν Ντερ Λεμ θα είναι ο μοναδικός συνεργάτης του Τεν Κάτε και αναζητείται ένας ακόμη -γνώστης της Ελληνικής και μάλλον της Παναθηναϊκής πραγματικότητας- που θα συμπληρώνει το προπονητικό team του πάγκου. Ο Φαν Ντερ Λεμ σε έντυπο μέσο της χώρας του, δήλωσε: «Θέλουμε να ενισχύσουμε τον Παναθηναϊκό με νέους παίκτες, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε κάτι υπόψη μας».


* Ο Σίλβα Κλέιτον είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λάρισας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί όπου αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ το χρόνο. Η πρώην ομάδα του θα εισπράξει 1,6 εκατομμύρια Ευρώ και θα εντάξει στο δυναμικό της τον Τσίγκα(+ -ίσως- τον Σιόντη).

* Ο Παναθηναϊκός διατίθεται να αυξήσει την προσφορά του στην Σάλτσμουργκ, δίνοντας 1,7 εκατ. ευρώ στην προσπάθεια που κάνει να κρατήσει τον Ίβανσιτς. Πάντως σε νέα ενδεχομένως αρνητική απάντηση των Αυστριακών ο Παναθηναϊκός θα στραφεί αλλού.

* Από τη Τρίτη ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: