7/4/08

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

Η ντροπιαστική για τον Παναθηναϊκό ήττα στο Παγκρήτιο στάδιο από τον ΟΦΗ με 4-1 φέρνει την ομάδα στη τρίτη θέση με δύο μόλις αγωνιστικές να υπολείπονται. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ξανά αυτοκαταστροφικός και μετρώντας 2 ήττες και 1 ισοπαλία, αλλά και 9(!) γκολ παθητικό, στα τελευταία 4 ματς πουλάει ακόμα ένα πρωτάθλημα -ίσως μάλιστα το πιο σημαντικό ένεκα των 100 χρόνων-. Για την ευρεία ήττα από τον ΟΦΗ θα μπορούσαμε να βρούμε δικαιολογίες, οιοσδήποτε λόγος όμως θα ήταν ανεπαρκής και αφελής στη προσπάθεια να εξηγήσουμε τί δεν πήγε καλά.
Το πιο απλό και ξεκάθαρο είναι ότι προπονητής και παίχτες ευθύνονται και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Αποδείχτηκαν λίγοι, άτολμοι, ανίκανοι, για τον Παναθηναϊκό. Και τελικά, φτάνουμε στη διοίκηση, γιατί ως γνωστόν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Η διοίκηση του ΠΑΟ οδεύει προς μία ακόμη αποτυχημένη χρονιά και πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες που την βαραίνουν και που είναι πάρα πολλές. Όσο για τον κόσμο της ομάδας έχει κάθε δίκαιο να είναι πικραμένος και να τα βάζει με όλους και με όλα. Καμία άφεση αμαρτιών πια. Το κακό έχει παραγίνει. Ο μεγάλος αυτός ιστορικός σύλλογος ολοένα και μικραίνει. Και κάποιοι ευθύνονται για αυτή τη κατάντια.
Και όπως πάντα μπροστάρης σε μεγάλες αλλαγές είτε σε πολιτικά είτε σε αθλητικά ζητήματα είναι ο λαός. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που αγαπάνε και πονάνε την ομάδα, να δώσουν βροντερό παρών την ερχόμενη Κυριακή, λίγες ώρες πριν το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, στην πορεία διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως:
"Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Αρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΟΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Αρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: