30/11/13

Νηρέας Λαμίας - Παναθηναϊκός 9-10, διατήρησε το αήττητο!

 Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στην Α1 και επικράτησε εκτός έδρας του Νηρέα στη Λαμία με 10-9. Πρώτος σκόρερ ο Θεοδωρόπουλος με τέσσερα γκολ, καθοριστικά τέρματα από τον Αφρουδάκη.


Ο Παναθηναϊκός πήρε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο.
Οι πράσινοι επιβλήθηκαν εκτός έδρας επί του Νηρέα στη Λαμία με 10-9 και παρέμειναν αήττητοι. Σε ένα ματς κατά τη διάρκεια του οποίου έπεφτε συνεχώς βροχή οι παίκτες του Λούδη είχαν τις απαντήσεις όταν έπρεπε και πήραν τη νίκη.
Το Τριφύλλι προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου ο Παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων, αλλά με δύο τέρματά του ο Εμμανουηλίδης έφερε το ματς στα ίσα (3-3) στα μισά της δεύτερης περιόδου. Από εκεί και μέχρι τα μισά του τρίτου οκταλέπτου το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Τριφυλλιού.
Οι παίκτες του Λούδη έτρεξαν ένα επί μέρους 5-0 και προηγήθηκαν με 8-3. Οι παίκτες του Νηρέας μείωσαν στα δύο γκολ στο τέλος της τρίτης περιόδου αλλά εκεί μίλησε η κλάση του Γιώργου Αφρουδάκη. Ο έμπειρος φουνταριστός με δύο δικά του τέρματα τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι.
Στο τέλος του αγώνα ο Νηρέας μείωσε σε 9-10 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νηρέας Λαμίας - Παναθηναϊκός 9-10

Τα οκτάλεπτα:
1-2, 2-4, 3-2, 3-2

Νηρέας Λαμίας: Εμμανουηλίδης 2, Κοκκινάκης 1, Μπλάνης 2, Σαλπαδήμας 2, Μπατάκης 1.

Παναθηναϊκός: Θεοδωρόπουλος 4, Παπαδόγκωνας 2, Κομάντινα 2, Γ. Αφρουδάκης 2.

Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: