30/3/13

Παναθηναϊκος - Πρωτέας Βούλας 66-79, θύμα τεράστιας έκπληξης στο Βόλο...

 

 Έκπληξη της χρονιάς με θύμα τον Παναθηναϊκό στο Βόλο! 

 Στο δεύτερο ματς του Final 4 του κυπέλλου γυναικών ο Πρωτέας Βούλας, που λίγες μέρες πριν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2, νίκησε εύκολα με79-66 τον Παναθηναϊκό, αδιαφιλονίκητο φαβορί και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

 Μάλιστα, στον έτερο ημιτελικό της βραδιάς ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη χρονικά έκπληξη αποκλείοντας επίσης εύκολα τον Αθηναϊκό. Έτσι τα δύο σούπερ φαβορί έμειναν εκτός τελικού, ενώ ο Πρωτέας, που κάλλιστα θεωρείται ομάδα Α1 θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος εκπροσωπεί τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια σε έναν τελικό!

 Το ματς δεν πήγε καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Γιασεμή Σαμαντούρα είδε όλα τα μεγάλα της ατού να εγκλωβίζονται, την Ντέλβα να μην «τραβάει» καθόλου επιθετικά και εν τέλει να αποβάλλεται με 5 φάουλ, την Καλέντζου να προσπαθεί απελπιστικά μόνη και παράλληλα τον Πρωτέα να παίζει παθιασμένα και να φτάνει απολύτως δίκαια στην επικράτηση.

 Τα δεκάλεπτα: 15-16, 35-30, 51-57, 66-79

 Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 14(1), Βλάνη 2, Ντέλβα 13, Χριστινάκη, Μαγκλάρα 9, Σλούκα 11(2), Δίελα 14(2), Χρονοπούλου 3.
 Πρωτέας Βούλας (Δάγλας): Δασκαλοπούλου 19(3), Κίρου, Μαγαλιού 22(4), Μπαρμπερίδου 8(1), Παυλόπουλου 1, Φασούλα 6, Νικολοπούλου 15(1), Στυλιάρα, Βλάχου 5, Τετενέ 2.

* Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να φτάσει σε ένα νταμπλ, όμως παραμένει το φαβορί για το πρωτάθλημα, που αν μη τι άλλο ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: