3/2/12

Μετρώντας τις απώλειες...

 

 Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των Λέτo και Καραγκούνη, θα αναγκαστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού να αναμετρηθεί το ερχόμενο Σάββατο στη Λιβαδειά, σε ένα παιχνίδι που το +8 είναι το απόλυτο ζητούμενο για τους «πράσινους».

 Η 20η αγωνιστική της Super League αποτελεί κορύφωση σε ότι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τη μία γιορτάζει τα 104 χρόνια από την ίδρυση της, εν μέσω αβεβαιότητας, κι από την άλλη καλείται να πετύχει μια νίκη ώστε να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

 Τα αθλητικά νέα των «πρασίνων», ωστόσο, θέλουν τον Αργεντινό Λέτο να απουσιάζει για δεύτερη συνεχή φορά από αναμέτρηση, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης δεν κατόρθωσε καν να παρευρεθεί στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

 Από την άλλη, ο Κουίνσι Αμπεγέ, παρά το γεγονός ότι αρχικά προπονήθηκε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, εν τέλει πιθανόν να μείνει αρχικά στον πάγκο και να αποτελέσει αλλαγή για τον προπονητή του.

 Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη καταφύγει σε ασφαλείς λύσεις για τον άξονα, με την χρησιμοποίηση των Σιμάο-Βιτόλο και τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας, ενώ Μαυρίας και Σπυρόπουλος επιστρέφουν ανανεωμένοι στην ενδεκάδα, με τον δεύτερο να καλύπτει το αριστερό κέντρο της άμυνας.

 Παρά τις όποιες δυσκολίες, η νίκη αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους» και όσο και αν στο μεγάλο αυτό στοίχημα προγνωστικά δεν μπορούν  να υπάρξουν, το σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα της προσεχούς αγωνιστικής, είναι πιθανό να δώσουν σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα της Παιανίας.

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: