23/11/12

Μαπόορο Καντού - Παναθηναϊκός 69-71, σπουδαίο «2», σούπερ Μπράμος!

 

 Με τον Μάικ Μπράμος να βρίσκεται σε καυτό βράδυ πετυχαίνοντας 7/9 τρίποντα ο Παναθηναϊκός αν και αγωνίστηκε χωρίς Σόφο, Πάνκο, Σκορδίλη και με ανέτοιμους τους Ούκιτς, Τσαρτσαρή επικράτησε της Καντού 71-69 στην Ιταλία και σφράγισε την πρόκρισή του στο Top-16 της Euroleague!

 Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ιταλία με πολλά προβλήματα, καθώς στην Αθήνα έμειναν οι Σχορτσιανίτης, Πάνκο, Σκορδίλης ενώ ο Ούκιτς ναι μεν ακολούθησε την αποστολή αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα εξαιτίας του πυρετού που τον ταλαιπωρούσε, όπως και ο Τσαρτσαρής με μικροπρόβλημα τραυματισμού. Ακόμη ο νεοαποκτηθείς Μάρκους Μπανκς πήρε χρόνο συμμετοχής όμως έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα, αν και γενικά είχε θετική παρουσία. 
 Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, με το πολυβόλο Μπράμος, άξιο συμπαραστάτη τον Διαμαντίδη και πολύ καλούς του Μπανκς, Λάσμε, κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη απέναντι στην ιταλική ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στο Top-16 σε βάρος του Τριφυλλιού. Έτσι με το αποψινό ροζ φύλλο αγώνα ο Εξάστερος σφράγισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση και πλέον θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του όπου αντιμετωπίζει διαδοχικά τις Ολίμπια Λουμπλιάνα, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ώστε να διεκδικήσει την 3η ή και τη 2η θέση του ομίλου πίσω βέβαια απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης. 
 Μετά τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το πρόγραμμά του στη Ρωσία κόντρα στην Κίμκι, ματς που αναμένεται να κρίνει τη 2η θέση.

 Τα δεκάλεπτα: 15-19, 34-34, 50-54, 69-71

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:
 Μαπόορο Καντού (Τρινκιέρι): Κούντλατσεκ, Μαρκοϊσβίλι 5, Λούνεν 11, Ματζαρίνο, Μπρουκς 6, Τάιους 18, Τάμπου 17, Αραντόρι 10, Κουζίν 2. 
 Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 21 (7/9τρ, 9ρ), Ματσιούλις 6 (6ρ), Άρμστρονγκ 1, Ούκιτς 7, Λάσμε 7 (6ρ), Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης 15 (7 α), Κίτσεν 2, Μπανκς 9.

 * Επιστροφή στην Α1 για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται τον Παλενευσιανιακό στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 26/11 στις 19:00.
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: