24/11/12

3χ3 το πόλο, ήττα αλλά με βαθμό το βόλεϊ ανδρών, νέα ήττα για τα κορίτσια, που μπλέκουν...

 

 Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς της Α1 πόλο ανδρών πέτυχε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 9-7 του ΝΟ Χανίων στο ΟΑΚΑ.

 Αν και δυσκολεύτηκε στο α' ημίχρονο, το γ' οκτάλεπτο ήταν καθοριστικό, καθώς οι πολίστες του Κουντουδιού ξέφυγαν με δύο γκολ, προβάδισμα που κράτησαν μέχρι τη λήξη του αγώνα. Έτσι το Τριφύλλι μετράει 3χ3, κάτι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό μιας και τη φετινή σεζόν οι στόχοι της ομάδας έχουν αλλάξει με τους ιθύνοντες αλλά και τους αθλητές να κάνουν λόγο για παραμονή της ομάδας στην Α1.. 

 Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 3-1, 3-3

 Οι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:
 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης 1, Παπαδόγκωνας 3, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.
 ΝΟ Χανίων (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκόνας, Σαρτζετάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 2, Δασκαλάκης, Βιζυράκης 2, Βλοντάκης 3, Μιγιάκης, Βίσμπας.


 * Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Α1 βόλεϊ ανδρών. Αυτήν τη φορά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη ηττήθηκαν από τον Παμβοχαϊκό στη Γλυφάδα με 2-3 σετ και τουλάχιστον πήραν ένα βαθμό.
 Αν και προηγήθηκαν 2-1 οι πράσινοι δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς γνωρίζοντας την πέμπτη ήττα τους σε έξι αγώνες.

 Τα σετ: 18-25, 25-23, 25-23, 19-25, 9-15 


 * Νέα ήττα και για τα κορίτσια, η οποία βάζει σε μπελάδες την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε στη Θεσσαλονίκη όμως γνώρισε «καθαρή» ήττα με 3-0 σετ από το κολέγιο Ανατόλια και δεν μπορεί να ξεκολλήσει με τίποτα από την τελευταία θέση.
 
 Τα σετ: 25-23, 25-22, 25-20
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: