27/8/12

Στο ίδιο (κόκκινο) έργο θεατές και η κάθαρση, που άρχισε και ΤΕΛΕΙΩΣΕ εξοντώνοντας τον ΠΑΟ!

 

  Στο ίδιο έργο θεατές, μία απ' τα ίδια, κάθε πέρυσι και καλύτερα (ή λιγότερο άσχημα) κλπ..

 Ένα ακόμη σάπιο πρωτάθλημα ξεκίνησε, με τα όργανα του αφεντικού της Σούπερ Λίγδας να πιάνουν δουλειά με το καλημέρα, οδηγώντας το διορισμένο ψευτοπρωταθλητή σε ακόμη ένα βρώμικο τρίποντο!

 Τα χθεσινοβραδινά όργια στη Βέροια απ' το διαιτητή Βοσκάκη και το βοηθό Τσολάκη, στον αγώνα της τοπικής, νεοφώτιστης (και παρεμπιπτόντως σκληροτράχηλης) ομάδας με το δυνάστη και κατ' εξακολούθηση βιαστή του ελληνικού αθλητισμού, ήρθαν ως οδυνηρή επιβεβαίωση όλων εμάς, που πιστεύαμε ότι η περίφημη κάθαρση του ολωσδιόλου σάπιου ποδοσφαίρου μας θα ξεκινούσε και θα ΤΕΛΕΙΩΝΕ στον Παναθηναϊκό. 
 Ο οποίος εξοντώθηκε (δικαίως μεν, μονομερώς δε) απ' τα επεισόδια στο περσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε με -2 τη σεζόν!
 Όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι περίμεναν ότι τελικώς θα επέλθει η κάθαρση (μάλλον με κανά μαγικό τρόπο), απλώς φαντάζομαι θα κούνησαν το κεφάλι τους απογοητευμένοι (σα να μην το περίμεναν) απ' τα αίσχη της Βέροιας..

 Ο ψευτοπρωταθλητής λοιπόν πέρασε «νικηφόρα» (2-1) απ' τη «Βασίλισσα του Βορρά», με τον Τσολάκη να ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ της Βέροιας και τον ίδιο επόπτη αλλά και το ρέφερι Βοσκάκη να κόβουν λανθασμένα με οφσάιντ τους επιθετικούς της Βέροιας σε ακόμη δύο περιπτώσεις και να χαρίζουν κίτρινες κάρτες σε εκατέρωθεν περιπτώσεις.

 21-2 λοιπόν και 3 ΚΛΕΜΜΕΝΟΙ βαθμοί για τον ΟΣΦΠ, που ξεκινάει με 3 πόντους, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός περνώντας απ' το παράρτημα του Κομπότη πήγε... στον 1, διαγράφοντας ουσιαστικά την περσινή τιμωρία. Αντί δηλαδή να είναι αντίθετη η βαθμολογία, ακόμη δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα κι έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση!

 Η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε όλα αυτά; Κάποιες αιχμηρές ανακοινώσεις. Ε και; Καλές οι ανακοινώσεις και χρήσιμες, ώστε να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να ξεμπροστιάζονται οι ψεύτες και κλέφτες, όμως χρειάζονται ακόμη δυναμικότερες παρεμβάσεις και ουσιαστικές, που θα αποτρέψουν μελλοντική εύνοια του γαύρου και σταδιακά θα γκρεμίσουν τις παράγκες που, φυσικά, ζουν και βασιλεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: