6/3/12

Όλη η αλήθεια για τον Λέτο

 

 Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε καρτερικά την επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο στο γήπεδο, καθώς φέτος έκανε μια πολύ αξιόλογη χρονιά με τη φανέλα των «πρασίνων» και η αναμονή φαίνεται να μην έχει τέλος.

 Τα αθλητικά νέα του «τριφυλλιού» θέλουν να τραυματισμό του να είναι τελικά πιο σοβαρός απʼ ότι μέχρι τώρα είχαν αφήσει να εννοηθεί οι άνθρωποι της ομάδας.

 Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ήταν στις 25 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, όπου και τραυματίστηκε.

 Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο θα ξεπερνούσε ο παίκτης με ανάλογη θεραπεία και ξεκούραση, χωρίς την ανάγκη ιατρικής επέμβασης.

 Ωστόσο τα δεδομένα, θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει.

 Σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς τα τωρινά σενάρια αποδείχθηκαν πιο σοβαρά.

 Βάσει αυτών ο Σεμπαστιάν Λέτο πάσχει από χονδροπάθεια στο γόνατο και είναι πιθανό να χρειαστεί επέμβαση.

 Επομένως θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο παίκτης δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα επερχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όπως αναμένετο αρχικά, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου πέντε μήνες.

 Πολλοί θα αναρωτηθούν το γιατί οι άνθρωποι των «πρασίνων» δεν ενημέρωσαν τα μέσα και τον κόσμο για τη σοβαρότητα της κατάστασης από την αρχή.

 Το επικρατέστερο σενάριο αφορά σε ενδεχόμενες λανθασμένες εκτιμήσεις και των ίδιων σχετικά με το απαιτούμενο διάστημα αποθεραπείας του παίκτη, αφού αρχικά πίστευαν ότι θα αποφευχθεί η επέμβαση.

 Από την άλλη ίσως πρόκειται για την προσπάθεια τους να διατηρήσουν «ανέπαφο» το προφίλ του παίκτη, ενόψει του καλοκαιριού που αναμένονται προτάσεις άλλων ομάδων για την απόκτησή του.

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: