6/2/12

Διαμαντίδης: «Όλα κάποτε τελειώνουν»

 

 Παραβρισκόμενος σε εκδήλωση ο Δημήτρης Διαμαντίδης και συνυπάρχοντας με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, μίλησε για το επερχόμενο «αιώνιο» ντέρμπι αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ελλάδος.

 Το προολυμπιακό τουρνουά και η ευνοϊκή κλήρωση που έτυχε στη «γαλανόλευκη» έδωσαν μία καλή αφορμή για να ερωτηθεί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σχετικά με την απόφαση του να μην ξαναφορέσει το εθνόσημο, η οποία όπως φαίνεται είναι και αμετάκλητη.

 «Πέρασα πολύ ωραία στην Εθνική, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν», τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας ξεκάθαρο σε όσους ευελπιστούσαν το αντίθετο ότι δε θα τον ξαναδούν σε αγώνες μπάσκετ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 Όσο για τον κρίσιμο αγώνα μπάσκετ της Α1 με τον Ολυμπιακό εκεί σκοπεύει να δώσει κανονικά το παρών, ευχόμενος οι μάχες και το θέαμα να μείνουν μόνο στο παρκέ.

 «Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

 Είναι βασικό όμως να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα. Υπάρχει πρόβλημα γενικά και βέβαια έχει αγγίξει και το μπάσκετ, αλλά εύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι».

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: