5/2/12

Κρόνος Αγίου Δημητρίου - Παναθηναϊκός 61-80, πρόκριση στο final 4!

  Την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ σφράγισαν οι πράσινες μετά την επιβλητική τους εμφάνιση επί του Κρόνου στον Άγιο Δημήτριο. Εξαιρετική απόδοση από όλες τις πράσινες.
 
 Παίζοντας εξαιρετική άμυνα και με επιθετικό πλουραλισμό οι πράσινες συνέτριψαν με 61-80 τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο και πήραν την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου.
 Ο Παναθηναϊκός από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την τελική νίκη. Εξαιρετικό ντεμπούτο από την Σουίρς που σταμάτησε στους 16. Πολύ καλές όλες οι πράσινες που έβγαλαν απίστευτη ενέργεια στο παρκέ.

 Το ματς
 Με πατημένο το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ. Οι πράσινες από την αρχή επέβαλαν τον ρυθμό τους και έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο.
 Χαρακτηριστικό είναι ότι το Τριφύλλι προηγήθηκε με 13-0, ενώ έτρωγε καλάθια μόνο από τη γραμμή των βολών. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι η διαιτησία ήταν κακή. Από τους 31 πόντους που σημείωσε στο ημίχρονο ο Κρόνος, οι 18 ήταν από βολές ενώ τα φάουλ ήταν 16-6 υπέρ της ομάδας του Αγίου Δημητρίου.
 Στα καθαρά αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κουράσει τον αντίπαλό του πολύ νωρίς και με τις Κοσμά, Σουίρς, Μαγκλάρα και Βλάνη να σημειώνουν καθοριστικά καλάθια δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

 Κλειδί του αγώνα:
 Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική. Σε ένα ακόμα παιχνίδι κλείδωσε την Βουκίσεβιτς, ενώ οι πράσινες πήγαιναν πάντα πρώτες στο ριμπάουντ. Παράλληλα, δεν άφησαν ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια ενώ Ντέλβα και Κοσμά "καθάρισαν" τις ψηλές του Κρόνου.
 Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Μαγκλάρα η οποία ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση, ενώ σκόραρε ορισμένα σημαντικά καλάθια.

 Από prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: